Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-24, 21:58
Serial jest w porządku, potrafi mnie jako widza zaciekawić. Ale tak jak już zauważono, historia ta, zdaje się być masłem roztartym na zbyt dużej kromce chleba.
Mą ulubioną postacią, jest Abruzzi, w wykonaniu Petera Stormarea.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Wenthworth jako Michel jest boski ale lubie też T-Baga(Robert Knepper) i Abruzziego(Peter Stomare) , maja charakterek skończyłam już obie serie, ale to było jak nałóg, siedziałam po nocach i oglądałam, teraz moge wreszcie zacząc sie uczyc <śmiech>. Jest nietypowy, i mimo to a może zwłaszcza dlatego mam nadzieje że 3 będzie ostatnią , ze twórcy nie będą na siłe przeciągąc fabuły bo w końcu się znudzi. tak jak Lost - 1ekstra, 2 znośna 3 już nie oglądam
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Ostatnio zmieniony przez flying cloud 2007-04-25, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie, nie jestem gejem. Myśl o posiadaniu żony i dzieci jest bardzo kusząca, ale nie mam teraz na to czasu. Jestem pracoholikiem i w tej chwili wszystko, oprócz pracy, jest na drugim planie.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Ostatnio zmieniony przez Kasieczek 2007-05-13, 13:39, w całości zmieniany 2 razy
jest wiele stron w internecie, gazet... jakbym poszukala bym to znalazla. Byl to wywiad z nim. Nie mozna wierzyc zadnym stronom, zarowno tej z ktorej Ty wzielas wypowiedz jak i innym. w wikipwdi nic nie ma na ten temat
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
mam poczte na o2 i czytuje czasem to badziewie, widzialem sesje wykonana przez podnieconego reportera, ktory odkryl, ze tenze aktor prowadza sie z jakas dziewczyna.
omfg.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-05-16, 12:50
lenka napisał/a:
Mores napisał/a:
jestem ciekaw ile dziewczyn ogląda tenserial tylko ze względu na M.Scofielda
moja siostra gdzies przeczytala ze jest on gejem
Co to za różnica, skoro i tak większość z Was zapewne nigdy nie zobaczy go na żywo (nie mówiąc już o poznaniu bliżej) :-P
Chyba że świadomość o czyimś homoseksualizmie, ujmuje mu rzekomej urody.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Ostatnio zmieniony przez Heartwork 2007-05-16, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-05-16, 13:29
Mores napisał/a:
estem ciekaw ile dziewczyn ogląda tenserial tylko ze względu na M.Scofielda
Ja oglądam za względu na panią medyczkę xDDDDDDDDDD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-16, 20:42
domi215 napisał/a:
Ona jest w ciąży...
Oh tak, tylko że nie mam planów co do niej, więc ta wiedza mi niepotrzebna
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-16, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.