Lips, kochana -nie chodzilo mi o jego gre ani chayzme...<zboczeniec ze mnie-a fe!>
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Lincoln moim zdaniem nie gra tak przekonująco jak Michael. Nie ma charyzmy, która jest bardzo potrzebna, przez co wydaje się w pewnm stopniu nudny. Michael rządzi (: ach i to jego ciałko ^^
no to widac jak dokladnie ogladasz ten film. z tego, co pamietam, to charyzma cechuje obu, z czego przewage ma starszy - wystarczy obejrzec sobie momenty, w ktorych ze soba rozmawiaja, takze te z przeszlosci.
pisz od razu, ze ci sie jego dupa podoba, bez sciemniania o charyzmie i przekonywujacej grze, bo to sie jedno z drugim nie wiaze, mozna grac przekonujaco czlowieka bez charyzmy, omg.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie mam czasu na głupie seriale, bo to złodzieje czasu (nie dałem się wciągnąć w Losty), ale zeby mieć jakieś zdanie musiałem obejrzeć przynajmniej pierwszy odcinek, no i to był błąd - teraz wogle na nic nie mam czasu... shit, a przeciez jeszcze jest druga seria Oo
A tam na marginesie, pierwszego dnia capnąłem 4 naraz ^^
*Apple
Wysłany: 2007-03-12, 12:27
Super film! Naprawdę amerykańce się postarały :-)
Aktorzy świetnie grają, muza dobrze dopasowana, a akcja niesamowita!
Chociaż nie obgryzam paznkoci, po kazdym odcinku mam obolałe palce ;p
Napięcie w filmie jest cały czas i za to chylę im czoła.
W ogóle uwielbiam taką drastyczną tematykę, więc jestem pod wrażeniem
Tylko szkoda,ze znów w seriach.... ma przeca 3 tygodnie czasu na ucieczkę, to nie za wiele, a aż 3 części? Ehhhh....
ucieczka jest tylko w pierwszym sezonie ;-) później jest życie za więzieniem.
Zresztą tam mówią, że to nie ucieczka jest ważna, a pobyt poza więzieniem. I tam zaczyna się cała akcja [nie potrafię przytoczyć tego textu]
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wysłany: 2007-04-04, 22:53
Pierwsza częsci mi sie abrdzo podoba, a ta druga to troche glupia jest. Mimo, ze jest duzo zagadek i trudno sie domyslic co bedzie dalej to pierwsza mi sie bardziej podobala bo bylo wiecej akcji
_________________ Lepiej grzeszyć i żałować niz żałować, ze się nie grzeszyło !!
Pierwsza częsci mi sie abrdzo podoba, a ta druga to troche glupia jest. Mimo, ze jest duzo zagadek i trudno sie domyslic co bedzie dalej to pierwsza mi sie bardziej podobala bo bylo wiecej akcji
qtfa jestem po 21 odcinku 2 serii i juz zaczyna mnie wqrzac to ciagle motanie..
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-05, 08:47
Tofman, wiem co czujesz... tez mnie do szału doprowadza, a jak sobie pomyslę, że jeszcze 3 serie kręcą... to już kompletnie odechciewa mi się oglądania.
że nie wspomnę o lostach, którzy mają już 3 serie... 4 powstaje... a dalej nic nei wiadomo.
niestety, ale szu ma racje
nie zostaje nam nic innego niż mieć nadzieje, że trzeci sezon będzie równie dobry jak pierwszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.