Wysłany: 2006-07-23, 15:22 "Piraci z karaibów. Skrzynia umarlaka"
czekalam czekalam trzy lata czekalam i sie doczekalam,
oczywiscie popedzilam na premiere...
i jak byloa? REWELACYJNIE!!!!
bardzo dobra kontynuacja jedynki z wieloma inteligentnymi nawiazaniami, duzo humoru oczywiscie kapitan Jacek Jaskółka w swojej najlepieszej kreacji
treoche przeladowane scenami z zakresu efektow specjalnych ale wyjatkowo wcale to filmowi nie szkodzi a nawet dodaje uroku
oczywiscie jest to bajaka ale rewelacyjna rozrywka
polecam a ja juz zaczynam czekac na trzecia czesc
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ja niestety jeszcze nie widziałem drugiej odsłony tego filmu ,ale 'jedynka' była rewelacyjna.
Z Twojego opisu wydaje się ,że i kolejna część ma szanse odnieśc spory sukces.
Ktoś już może widział na torrencie ten film? TYlko w jakiejs sensownej jakości, a nie TC czy TS. :>
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja tam wole poczekac na dvd, bede mial to samo w domu tylko bez wydzierających sie dzieci
na ściąganie takich miernych wersji szkoda czasu, za jakis czas wyjdą ripy
Ja ściągnęłam , ale nigdzie nie ma napisów, to znaczy są tylko że po hiszpańsku he he he No to obejrzałam po angielsku i stwierdzam, że film bardzo ciekawy
Wysłany: 2006-08-10, 21:06
Super Duzo humoru efekty specjalne tez fajne jedyna rzecz ktora mnie zawiodla w tym filmie to głupie zakonczenie teraz bede musiala czekac na 3 Polecam ten film :P
czekalam czekalam trzy lata czekalam i sie doczekalam,
oczywiscie popedzilam na premiere...
i jak byloa? REWELACYJNIE!!!!
bardzo dobra kontynuacja jedynki z wieloma inteligentnymi nawiazaniami, duzo humoru oczywiscie kapitan Jacek Jaskółka w swojej najlepieszej kreacji
treoche przeladowane scenami z zakresu efektow specjalnych ale wyjatkowo wcale to filmowi nie szkodzi a nawet dodaje uroku
oczywiscie jest to bajaka ale rewelacyjna rozrywka
polecam a ja juz zaczynam czekac na trzecia czesc
Dokładnie to samo przezyłam....
I bardzo interesujace zakonczenie....
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-12, 09:49
Byłam, oczywiście, że byłam. Po oglądnięciu pierwszej części w telewizji, powiedziałam sobie: nie ma bata, na drugą idę do kina. Na filmie uśmiałam się bo na prawdę było z czego: fragment, w którym Jack Sparrow ucieka przed dzikusami był rozbrajający xD
deela napisał/a:
oczywiscie kapitan Jacek Jaskółka w swojej najlepieszej kreacji
Mrr, choćby dla niego warto było pójść na ten film <3
Idia napisał/a:
I bardzo interesujace zakonczenie....
Przynajmniej mniej - więcej wiemy co będzie się dziać w 3 części... Ale ciesze się, że Jack'a można uratować ^^,
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-11-14, 18:36
REWELKA. Nie ma to jak johnny depp walczacy na kole obrotowym... caly widok psuje tylko ta ciziunia keira... tak sztucznie mdlec to nawet ja nie potrafie...
Świent film, Nikt tak jak Johny nie dawał by się do roli Jacka Sperowa.. boski aktor, boska rola.. W 3 czesci oczywiscie odsiecz, i poszukiwania Kapitana pozartego przez Krakena.. co świadczy chyba o tym ze J.D nie będzie chyba odgrywał kluczowej roli.. tak czy siak szykuje się kolejnra trylogia... Jakaś moda chyba... Matrix, X-man, Spider Man, Fantastic Four, Oszukać przeznaczenie.. trylogie są w modzie..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
A koleżanka moja prawie wyszła z seansu, tak jej się nie podobał Mówiła, że jest żanująco niepodobny do jedynki, nie ten klimat, nie ta gra i wogóle a fe.
Widać, nawet w tym przypadku nie ma jednomyślności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.