nie jestem pewnien ale chyba juz wlasnie sie ukazala pila 3 w necie ) nie wiem kiedy jest premiera ale jja juz go ogladalem ;p
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Ostatnio zmieniony przez golbi 2006-11-16, 07:52, w całości zmieniany 1 raz
no pila jak pila ;p fajny moment jest filmu wtedy gdy jakiegos czarnucha maszyna rozrywa ;p a potem na koncu to dziewczyna ginie w szpitalu ta co sie opiekowala ty dziadasem ;p
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
no pila jak pila ;p fajny moment jest filmu wtedy gdy jakiegos czarnucha maszyna rozrywa ;p a potem na koncu to dziewczyna ginie w szpitalu ta co sie opiekowala ty dziadasem ;p
może jeszcze opowiedz zakonczenie filmu, wszyscy jestesmy ciekawi?
dzis nad ranem wroocilam z kina i.. film oczywiscie zajebisty;] poczatek mi sie nie podobal bo musialam odwracac glowe-balam sie potem ze zwalili 3cia czesc i zamiast na caly temat, ukladanke i wszystko to, co bylo tak zajebiste w poprzednich czesciach-polecieli na jak najwiecje krwawych i brutalnych scen. na szczescie sie mylilam:) film swietny, koniec jak zwykle wszystko wyjasnia-hold dla tego, ktory ma to wszystko w glowie i potrafi zrobic takie cudo.
ktory ma to wszystko w glowie i potrafi zrobic takie cudo
ja bym sie bala takiego czlowieka poznac
Pily 3 nie obejrze, poniewaz szkoda mi czasu na tego typu filmy,wole cos wynosic z tego co ogladam. Ludzie musza sie staczac, skoro takie chaly sie sprzedaja.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ludzie musza sie staczac, skoro takie chaly sie sprzedaja.
chala sa typowe amerykanskie filmy itp. a to nie jest tresc tupy ten kocha tamta, roocha inna, ona go zdradza z bratem, potem sie pozabijaja i tak w koolko.
i nie uwazam tego filmu za chale;] predzej za rodzaj.. hmm dzieła?
chala sa typowe amerykanskie filmy itp. a to nie jest tresc tupy ten kocha tamta, roocha inna, ona go zdradza z bratem, potem sie pozabijaja i tak w koolko.
Ktoz twierdzi,ze jest inaczej?
bLu napisał/a:
nie uwazam tego filmu za chale;] predzej za rodzaj.. hmm dzieła?
a co Cie w nim urzeklo? Przeslanie "nauczmy sie cenic zycie"? Mozna to inaczej przekazac, bez ucietych nog, bez strzykawek, bez rozpierdzielania brzucha by siegnac po kluczyk.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
nie, cos innego. cala logika i zlozenie ludzkiej psychiki poniewaz zwykle te decyzje ktoore podejmuja Ci ludzie-sa zastanawiajace. co my bysmy zrobili na ich miejscu. jest ukladanka ktoora z pozoru wydaje sie bezsensowna albo niezrozumiala a tworzy jedna wielka calosc-tak jak jest w 3jce-brak wiedzy na temat calosci sprawia ze wszystko mozna spiepszyc-a gdyby sie glebiej nad tym zastanowilo-mozna miec wszystko. no wlasnie. wszystko albo nic.ekstremalne sytuacje i zachowaniu gdzie juz psychika siada bo nie wiemy co zrobic-przerazenie czy zagrac czy odpuscic i stracic wszystko. CALOSC.
No jest jest ale kiepskiej jakości sam to słyszałem.
heh.. kiepskiej jakości.. to zalezy skąd,gdzie i kiedy..
Mam od dwoch dni.. ale jakoś nie mogę zebrać się do obejrzenia.. moze dlatego ze nie widzialem poprzednich częsci..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
film zajebisty... troche taki drastyczny i momentami nie patrzalam tak jak kolezana wyzej ale warto na niego isc... naprawde... bardzo drastyczny... dla ludzi o stalowych nerwach ciekawy i pelen nagadek... pozdrawiam i zapraszam do kin
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Nie widziałem części 2 i 3. Ale widziałem część pierwszą, więc jeśli to podobne klimaty to dziękuję. Dla niektórych osób, jak widzę, jedynym kryterium w ocenie filmu jest ilość krwi, przemocy i drastycznych scen. Jeśli jest to w jakoś sposób uzasadnione przesłaniem filmu to ok, ale w tym przypadku film został nakręcony tylko i wyłącznie aby, pokazywać przemoc, sadyzm, pastwienie się nad ofiarą. Dla mnie ten film jest zboczony. Chyba reżyser chciał zaspokoić swoje ukrywane dewiacje seksualne. Produkcja klasy C.
film jest bossski wszytskie 3 czesci polecam goraca, uwielbiam horrory, a ten nie jest takiem jednym z beznadziejnych horrorow... jest jakas akcja, i z kazda minuta filmu ciekawi Cie jakie bedzie nastepne zadanie tego Psychola
swietny film...
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.