oglądałem
fajny filmik ciekawe "kary" i wciągające zagadki
polecam każdemu ten film
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
jedynka była odjechana ale druga czesc to naparawde bomba kazdy kto lubi horrory musi obejrzec , kazdy kto nie lubie bo mysli ze to "gówno" musi obejrzec , kazdy kto nie ma zdania musi obejrzec by je miec tak czy inaczej musicie obejrzec bo zawsze to cos innego niz kolejny odcinek " M jak miłosc "
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
Ogladalam.. film zajebisty.. chociaz bardziej podobala mi sie jedynka..
no co ty dwójka jest o wiele lepsza np. ta akcja ze strykawkami normalnie az na sobie czulem te wszystki igly (z drugiej stronu akupunktóra też się na takiej "iglastej" zabawie opiera )
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
no rzeczywiscie ta scena byla drastyczna bym powiedziala.. nie chcialabym byc na miejscu tej dziewczyny..
ogolnie obydwie czescie byly dobre.. tylko jedynka troszke lepsza..
Czy ktos z was oglądał ten film ? Jak wam się podobał :lol: ?
jedynke ogladalam,natomiast 2 sobie podaruje,nie jestem masochistka a takie filmy ciezko przezywam
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
jedynke ogladalam,natomiast 2 sobie podaruje,nie jestem masochistka a takie filmy ciezko przezywam
Jedynke rowniez ogladalem ale i obejrze sobie i dwojke bo mnie interesuje kilka rzeczy ktore moga sie wyjasnic wlasnie w tej czesci
Świętoszka napisał/a:
a takie filmy ciezko przezywam
Ja osobiscie obejrzalem juz zbyt wiele horrorow zeby mnie taki sceny ruszaly i zebym je przezywal Ale rozumiem ze nie wszyscy lubia i niezbyt dobrze znosza tego typu filmy dlatego tez szanuje Twoje zdanie co do takich filmow
Ja bym sie z checia wybrala, ale wiekszosc moich znajomych nie lubi horrorow
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Strzykawki to naprawdę największa akcja, ponieważ normalna pułapka zabijała i człowiek nic nie czuł a to wbija się , boli, bllleee i do tego nie zabijesz się tym Film wspaniały, myślę że najbardzioej wartościowe są obydwie części i powinno się oglądać je razem
Tez oglądałam ten filmik i przyznam że jest bardzo fajny...jedynka równierz mi sie podobała ale dwójka chyba jednak jest lepsza ale co jedyne było głupie co mi sie nie podobało to zakończenie filmu
jedyne było głupie co mi sie nie podobało to zakończenie filmu
Mnie zakonczenie wlasnie zaskoczylo bo szczerze piszac to nie spodziewalem sie czegos takiego
mała123p napisał/a:
ja pierwszej nie ogladalam, ale druga czesc suuuper
Prymas napisał/a:
Też widziałem tylko dwójkę...
mała123p, Prymas, a nie ciekawila Was taka kwestia gdy ten chlopaczek (syn tego policjanta) i ta Amanda (ta cpunka ktora wleciala w strzykawki) uciekali przed tym gosciem co chcial zobaczyc ich numerki na karku wlezli do tego kibla czy jak to sie zwie i zobaczyliscie oderznieta noge i w tym samym czasie jakies krzyki ?? Nie zastamnawialiscie sie skad wziely sie te krzyki ??
mała123p, Prymas, a nie ciekawila Was taka kwestia gdy ten chlopaczek (syn tego policjanta) i ta Amanda (ta cpunka ktora wleciala w strzykawki) uciekali przed tym gosciem co chcial zobaczyc ich numerki na karku wlezli do tego kibla czy jak to sie zwie i zobaczyliscie oderznieta noge i w tym samym czasie jakies krzyki ?? Nie zastamnawialiscie sie skad wziely sie te krzyki ??
Po prostu przyjąłem do wiadomości, że było to coś związanego z pierwszą częścią (domyśliłem się) i nie zastanawiałem zbytnio nad tym. Da się przeboleć.
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2006-04-20, 19:47
Matys napisał/a:
nowłaśnie zaciekawiło mnie to, do czego to sie odnosiło??
_________________ Gość
jesli mowisz o kims zle, zawsze ci uwierza...
To byl fragment pierwszej czesci tak jak skojarzyl sobie Prymas Wtedy to gosciu (bo bylo ich wtedy tam dwoch przykutych lancuchami do sciany czy czegos innego bo juz nie pamietam ) odcial a raczej odpilowal sobie na zywca noge (ta ktora widzialas w dwojce) a te krzyki pochodza od tego drugiego goscia ktory wtedy zaczal panikowac.
Szczerze powiem ze koncowka jedynki mnie tez zaciekawila i w pewnym sensie sie nie wyjasnila poniewaz:
1. Nie wiadomo co sie stalo z tym gosciem co zostal w tym pomieszczeniu.
2. Co sie stalo i gdzie sie podzial ten pacjent ktory odpilowal sobie noge i sie z tamtad wyczolgal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.