prawie jak chuck norris i w tym przypadku prawie robi kosmiczna roznice
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Szczerze powiem ze koncowka jedynki mnie tez zaciekawila i w pewnym sensie sie nie wyjasnila poniewaz:
1. Nie wiadomo co sie stalo z tym gosciem co zostal w tym pomieszczeniu.
2. Co sie stalo i gdzie sie podzial ten pacjent ktory odpilowal sobie noge i sie z tamtad wyczolgal
Jak ktos wie to niech napisze
1.Piła II to wyjasnia facet najzwyczajniej umarł z odwodnienia.
2.Owszem wyczołgał,ale zanim dotarł do wyjscia zdazył sie wykrwawic i tym samym nie mogł sciagnac pomocy dla kolesia ktory został w pomieszczeniu..
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Ostatnio mnie coś natchnęło na obejrzenie obydwu części i musze przyznać że ostatnimi czasy lepszego filmy niewidziałęm
REWELACJA JAK DLA MNIE
Szczególnie motyw ze strzykawkami w drugiej części i z piłowaniem nogi w jedynce
Nie patrzyłam 2 niestaty ;(
Ale miałam takiego farta ze znajoma bedąc jeszcze pod razeniem zaczeła opowiadać fabułe wiec aż tak strarna nie jestem
Ale musze to kiedy obejrzeć
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
zajebisty film. az nei wiem ktoora czesc byla lepsza. nie da sie przewidziec akcji i wlasnie to jest w tym najlepsze, nie jest banalnym amerykanskim filmem!!
Moni
Wysłany: 2006-09-04, 14:28
nawet, nawet ale sa lepsze
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-14, 22:23
Obydwa filmy rewelacja, długo nie dałem się zmusić do obejrzenia ich. Słyszałem tylko, że ciągle sobie coś odcinają, krew się leje bez powodów itd (oczywiscie koledzy nie umieją opowiadać ;p) a mnie takie bezsensowne filmy nie interesowały. No ale co poradzisz jak się nudzisz? Oglądasz filmy. W moim przypadku nie był to zmarnowany czas.
"Piła" zaskakiwała mnie w kazdym momencie, a totalnie byłem zaskoczony gdy ich oprawca jak gdyby nigdy nic wstał sobie z podłogi... Nigdy nie zapomnę sceny, gdy zgasił światło i zamykając Adama krzyknął "Game Over"
Co do drugiej części- jak dla mnie to jedynka była lepsza, ale dwójka to tez niezły film. Niestety widać "komercję"- nie wiem, jak to napisać ;p Kontynuacji ludzie poświęcili więcej uwagi niż jedynce i może to wpłyneło na jakość tego filmu. Przynajmniej ja tak odczuwam, i tutaj ta czesć traci w moich oczach.
Dwójka znowu mnie zaskoczyła zakończeniem. Poprzednie części zobaczyłem na kompie, ale na trójkę z przyjemnością obejrzę w kinie
I jeszcze słówko na koniec- moim zdaniem obydwie "Piły" to filmy bardziej psychologiczne niż horrory, ale każdy ma swoje zdanie
Polecam wszystkim te filmy.
Obie części są zarąbiste świetna fabuła i genialne zakończenie ( w obydwu częściah )
poza tym Pan Układanka wcale nie umarł w drugiej części w trujce też go zobaczymy razem z Amandom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.