na 4 fun tv leci "piesek leszek"
ogladał ktoś to kiedyś co o tym sądzicie jak wam się podoba główny bohater
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wysłany: 2005-12-06, 12:20
jezus maria jestem ABSOLUTNIE ZAKOCHANA
a moj ulubiony odcinek jest dwuczesciowy z jablkiem newtona!
w pierwszej czesci piesek leszek siedzi pod drzewem a z drzewa spada jablko
piesek leszek siedzi
jablko spada-napiecie rosnie
piesek lezek siedzi
jablko leci - napiecie siega zenitu
koniec czesci pierwszej
czesc druga
streszczenie czesci pierwszej
a potem jw jablko leci leszek siedz naiecie rosnie
i w koncu jablko spada kolo pieska
leszek na prezydenta!!!!!
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
najlepsze jest to jak piesek leszek ma bzika na punkcie kości
wszystko mu się z tym kojarzy
np:(sorki jak coś zmieniełem ale downo tego odcinka nie widziałem)
idzie babcia chodnikiem i droge zagradza jej leszek
-"uciekaj kundlu bo do kościoła ide"
pieskowi leszkowi w głowie ciągle biega "kościoła, kościoła, kościoła, kość kość KOŚĆ!"
i DUP piesek leszek zjadł babcię
Tez to lubie Ale ostatnio mniej spedzam czasu przed telewizorem
Fajny tez byl odcinek gdy padal deszcz na dworzu a piesek Leszek spal w budzie. Nagle puscil baka i az sie zamglilo... piesek wyszedl na zewnatrz zalapal gleboki wdech i... koniec odcinka
A drugi to gdy piesek tez lezal w budzie a na zewnatrz do jego kosci podchodzi kotek i wlancza sie alarm w kosci potem kotek ucieka a piesek wychodzi i wylancza alarm w kosci z pilota i znika spowrotem w budzie
Piesek Leszek jest jednym z niewielu programow jakie w tv ogladam . po prostu geniusz, normalnie nic dodac, nic ujac.
odcinek 4:
piesek Leszek stoi po 1 stronie duzej kaluzy... po drugiej stronie lezy kosc.
Leszek merda ogonkiem, chcialby kosc podniesc, ale nie przeskoczy przez kaluze... no to sie biedaczyna zamyslil, mysli, mysli, mysli, napiecie rosnie, muzyka jest coraz powazniejsza, coraz bardziej agresywna, piesek Leszek dalej mysli...
po pol minuty piesek Leszek podskakuje z radosci, znalazl sposob - obiega kaluze, lapie kosc i cieszy sie jak durny .
moze nie opisalem tego tak jak inni, ale staralem sie, wierzcie mi ;P .
sa tez odcinki opowiadajace o dzdzownicy wchodzacej (sorry za zero krygowania sie w opisach ) w odbyt pieska, wychodzacej pyskiem, czy o zwiekszaniu przyrostu pieskowo-naturalnego poprzez rzucanie sie na zaskoczona pudelke .
ehh... zycie jest piekne
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
na 4 fun tv leci "piesek leszek"
ogladał ktoś to kiedyś co o tym sądzicie jak wam się podoba główny bohater
czasem to oglądam. Wg mnie jest to bezsensu. Glowny bohater też jest do kitu
widać że nie potrafisz dojrzeć prawdziwej sztuki
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Zgadzam się z tym ... to jest beznadziejne
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Zgadzam się z tym ... to jest beznadziejne
Patriszio masz u mnie minusa za swoją postawę
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.