Ciacho.
Super film. polska komedia z domieszką polskiej sensacji.
Genialny ;]
_________________ "... Stoi se ciufa,dupno jak szrank,
stoi na glajzach,czorno jest blank.
(...)
W drugim i trzecim siedzom gorole,co przijechali na Ślonsk na kole.
I tak furgali po cugu opice,aże łobsiedli nojlepsze zice.
Jedyn sie wkupioł,drugi sie wżynioł,i tak sie gorol na Slonsku plenioł.
Dzisioj gorole rzadzom już wszyndzie,w cugu,w robocie i we urzyndzie..." ; D
Mnie ostatnio wzięło na oglądanie filmów całymi seriami np. cały dzień filmy taneczne itp. Ostatnio obejrzałam wszystkie części Ocean's eleven i wciągnęło mnie bardzo. W napięciu trzymały mnie również wszystkie części Szybcy i Wściekli. Myślę, że wszystkie te filmy są godne polecenia
_________________ Bóg mnie nie chce a diabeł się mnie boi ]:->
statnio rowniez obejrzalem nowa polska produkcje, akurat graja w kinie komedia MAchulskiego www.kolysankafilm.pl... temat niespotykany w naszych produkcjach... wampiry i to zaprezentowane w smieszny sposob, warte obejrzenia!
"Tylko strach" Barbary Sass, z Anną Dymną w roli głównej. Obejrzany chyba w zeszłym miesiącu na TVP Kultura, jakoś nie mam ostatnio czasu na oglądanie filmów.
Jak dla mnie muzyka idealnie dopasowana, świetna fabuła i wykonanie. Problem alkoholizmu także doskonale pokazany.
_________________ Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów
Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów
[Grammatik]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2010-06-08, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-06-08, 22:41
Blow film oparty na życiu George'a Junga prawej ręki Pablo Escobara w USA najbardziej rozwalił mnie frgment w którym Jung zakłada konto w Panamskim banku tylko dlatego że w domu nie miał już gdzie schować 30 milionów ;p
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
Tenar zdaje sobie sprawe jak stary jest ten pierwsz post lecz pieknie to napisalas. Pocahontas i KRÓL lew to moje dwie ukochane bajki z dzieciństwa. Ta bajka jest nie tylko o milosci i tolerancji ale pokazuje jak bardzo nasz swiat odszedl od natury. To ze ludzie czesto nie potrafia odczuc tego ''ducha'' Uczy szacunku wobec swiata i pokazuje jakimi istotami jestesmy z natury. Przeraza mnie to ze dzisiejsze bajki nie maja takiego przekazu i nie sa tak piekne. Swiat ma w sobie tyle brudu ze choc pierwsze lata zycia powinny byc czyste i zaszczepic w nas odpowiednia moralnosc jako jakas podstawe która itak trzeba potem chronic przed zawaleniem. To byl czas ''powstania'' ekologów i walk o ziemie teraz chce sie wychodowac bezmyslna mase nie mieszajaca sie w sprawy rzadu.
Co do Wyznan Gejszy o których pisala Yenna. Ten film tez bardzo lubie. Kobiety maja uwodzenie i intrygi w swojej naturze. Film przypomina mi kilka moich przyjaciółek z którymi zachowywalysmy sie bardzo podobnie. I troche mi tego brakuje bo niby postawilam na glebsze przyjaznie ale bylo cos fajnego w takiej relacji. Dziewczyny sa caraz mniej kobiece. A kobiecosc jest czyms cudownym i nie znaczy ze jestesmy puste. Pamietam ze po filmie sprawdzalam na ulicy czy tez umiem zwabic jednym spojrzeniem. Bez puszczania oka czy zbyt intensywnego sygnalu.xd
_________________ bue soul in black spirit. I am cloused in eys. And only some people understend whot you can find there.
black & blue nikt nie jest jednokolorowy
Olweys love: Michael Jackson Nirvana Soul Asylum East Rockers
Kyle XY Wichrowe Wzgórza i Świat według Malcolma
Wiek: 20 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 206 Skąd: Elbląg/Gdańsk
Wysłany: 2010-06-14, 14:07
Ostatnio obejrzałem "The book of Eli" i film zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Ciekawa i zaskakująca fabuła, fajne postacie, a przede wszystkim znakomicie pokazany świat postapo! To trzeba zobaczyć, więc opisywać nie będę
polecam film jak najbardziej.
_________________ The floor sugar taste rather queer in this area
Ostatnio byłem w kinie na drużynie A. O dziwo na filmie bawiłem się bardzo dobrze. Sporo nawiązań do serialu i całkiem dobrze dobrana obsada. Z czystym sumieniem mogę polecić, jeżeli ktoś szuka lekkiego kina akcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.