Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-14, 13:15
Erin Brockovich
Swietny film. Nie żałuję tych 3h przed telewizorem i te głupie reklamy na polsacie też przetrwałam. Świetna gra aktorska Julii Roberts, świetne dialogi, świetny harleyowiec i strasznie zadupiaste miejsce akcji xD podziwiam zaparcie głównej bohaterki i jej umiejętność zamykania twarzy wszystkim próbującym ją do czegoś zmusić bądź robiącym coś poza nią.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-16, 15:26
ogladalem go w kinie i byl to film pt poprostu walcz,wrazenia nic szczegolngo,bo juz na poczatku filmu bylo wiadomo co sie stanie na koncu
O nie! Mi się nie podobał. I w ogóle Julii Roberts nie lubię. Przereklamowana jest.
A ja właśnie skończyłam oglądać 60 sekund. Cały czas dziwiłam się skąd znam tą blondi, a na końcu dowiedziałam się, że to Angelina Jolie xD Ogólnie można było spotkać same znane twarze, więc miło się oglądało, mimo, że za sensacyjnymi filmami nie przepadam.
Wysłany: 2008-05-17, 09:36
Ja ostatnio oglądałem "Czas Apokalipsy" śmieszne jest to, że dopiero niedawno go odkryłem heh a ja z reguły wszelakie filmy wojenne znam ^^ ale filmik konkretny, wręcz momentami psychologiczny a nie wojenny Daje do myślenia
Silje
Wysłany: 2008-05-20, 12:19
Miłość na żądanie - bardzo dziwny film, ale ciekawy....niby kolejna mydlana opera, ale jednak sytuacja nieco się zmienia z biegiem filmu. Polecam obejrzenie, bardzo ciekawie stworzył to pan reżyser
Regulamin, cz. I, pkt 15. Nie formatuj niepotrzebnie czcionki( nie pisz pogrubioną czcionką, nie używaj rozmiaru "duży" i "ogromny", nie koloruj. Nie pisz postu WIELKIMI literami, ani tzw, FaLą (na przemian wielkie i małe litery).
Magda.
Control, podobał mi się, nie wiem nawet czy bardziej zainteresowała mnie historia Curtisa, czy Joy Division. Kumpel się wzruszył nawet, toż to szok. No ale polecam.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
A ja właśnie skończyłam oglądać 60 sekund. Cały czas dziwiłam się skąd znam tą blondi, a na końcu dowiedziałam się, że to Angelina Jolie xD Ogólnie można było spotkać same znane twarze, więc miło się oglądało, mimo, że za sensacyjnymi filmami nie przepadam.
swietny film. Ja jak ogladalam pierwszy raz to bylam wrecz zachwycona.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-21, 09:17
Blow (2001)
w rolach głownych m. in. Johnny Depp, Penélope Cruz.
Obejrzałam, bo młodszy brat mnie namówił, no i się nie zawiodłam. Film oparty na faktach, co spotengowało wrażenie, jakie na mnie wywołał. Tematyka ciężka, ale uważam, że jeśli ktoś lubi tego typu produkcje, to powinien Blow obejrzeć :-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-21, 09:22
Diabeł ubiera się u Prady (po raz drugi)
Ahh te ciuchy, stylowo, wymuskanie, Meryl Streep zdecydowaną gwiazdą tego filmu! Bez niej całość straciłaby urok. Za to takiego Nigela chciałabym mieć jako współpracownika, boski ^,^ Dobrze zekranizowana książka, jedynie nie podobał mi się sposób, w jaki Andrea zrezygnowała z pracy - w książce było to bardziej efektowne. Ale i tak 10/10
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2008-05-21, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-05-21, 15:56
Gorąco polecam "Apocalypto" Mela Gibsona. Film wbił mnie w szok i utwierdził w przekonaniu, że Gibson jako reżyser jest gwarantem jakości.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 16:06
Ostatnio oglądałem trylogię Bourne'a (takim filmek do 007 podobny - trochę)
Pozytywne wrażenie sprawił. 3 filmiki wszystko układa się w całość, koles trochę do scofielda z PB podobny, też wszystko wie itd hehe ;P
Dobra akcja. Ogólnie polecam.
Wiek: 19 Dołączyła: 26 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: z piekła rodem
Wysłany: 2008-05-28, 10:11
Sierociniec- Film jest po prostu świetny. Horror...ale naprawdę ciekawy. Cały czas było mnóstwo akcji. Wszystko układa się ładnie w całość. Jak już dawno żaden film mnie tak nie wciągnął. Może dlatego, ze lubię filmy z duchami:P Ale naprawdę polecam. Nie pożałujecie.
_________________ Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare,
czarne, wesołe, bez powodu pełne łez.
_________________ Chcesz Mnie Sprowokować..? - Powodzenia...
Chcesz Mnie Zranić..? - Nie Uda Ci Się To...
Chcesz Mnie Obgadać..? - Proszę Bardzo...
Chcesz Mnie Pouczyć..? - Nic Z Tego... I Tak Wiem Co Dla Mnie Dobre...
Chcesz Mi Rozkazywać..? - Nie... Nie Pozwolę Ci Na To...
Chcesz Mi Przemówić Do Rozsądku...? - Zapomnij... Wiem Co Dla Mnie Jest Dobre...
Chcesz Mnie Krytykować...? Nie Ma Sprawy...
Chcesz Mnie Oceniać..? Okej... Ale Najpierw Spójż Na Siebie..!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.