*faris
Wysłany: 2008-03-21, 11:12
shala napisał/a:
Nocna Straż
Rosyjski film. Rypie psychike, przynajmniej mi Zwłaszcza na początku gdzie jest dużo krwi w wyjątkowo nie smaszny sposób. Często chodziłam a to do kibla, a to po herbate albo po prostu chowałam się za poduchę. Świetne efekty specjalne, świetne zdjęcia, miło było patrzeć. Polecam mimo wszystko
Dzienna Straż też jest ok, ja teraz wyczekuję na ostatnią część - Wieczorna Straż. Z tym że tu będą się mieszać w robotę Amerykanie, więc mniemam że film już nie będzie taki fajny jak 2 pierwsze części.
A ja oglądałam ostatnio Egzorcyzmy Annelise Michel.Pomimo tematyki filmu, bynajmniej nie śmiesznej, jeden tekst powalił mnie na kolana "ty brudna świnio, ale żeś wymyślił" Program oparty na faktach z wykorzystaniem autentycznych nagrań z egzorcyzmów.
mój mały duży błąd
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2008-03-22, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-25, 12:56
Evan Wszechmogący
luźna kupka, niewiele śmiechu, nie to samo co Bruce Wszechmogący,nudne sceny, generalnie przysypiałam (nie tylko ja)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-03-25, 13:49
Moim ostatnim oglądniętym filmem był "The Mist" jest o wiele lepszy od "The Fog" nastawiony jest bardziej na wrażenia psychologiczne niż na sam strach przed tym co się czai za mgłą....polecam
Wysłany: 2008-03-26, 15:27
bLu napisał/a:
Annapolis - rewelacja
Incubus - hmm do tej pory miewam akcje przed snem z paranoja ze odgryze sobie jezyk
hmm, to pewnie ostatnio nie śpisz...
Ja widziałem ostatnio Hotel zła, świetny norweski horror, o grupie turystów, którzy z uwagi na złamaną nogę swojego kolegi zamieszkują w opuszczonym hotelu...
Kubrick ponoć stwierdził, że to jego najlepszy film. Kto wie? Może i tak, ale ja widać nie dojrzałam żeby go docenić. Prowokacja golizną, chyba o napięcie erotyczne chodziło, ale nie wyszło. A innego napięcia też brak. eee... muzyka mi się podobała
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Uh, ostatnio oglądałam "Oko" i cięzko mi to nawet pod horror podciągnąć, choć dwie sceny naprawdę mnie przeraziły raz jak było "łup" i drugi raz jak było "bum" xD
a złe duchy śmierci wyglądały jak kitowcy z pałer rendżersów
ogolnie film super-fajoski xD
(w sensie nie idzcie do kina, włączcie bearshare)
Anty_Ladette
Wysłany: 2008-05-01, 21:12
"Nieodwracalne"- po nim świadomość orientacji hetero wzrasta do 200%
_________________ Good things often come in small packages
"Kochanice króla"- Zjawiskowy film. Świetnie zagrane role przez Natalie Portman i Scarlett Johansson. Polecam!
_________________ Tant qu'on reve encore, que nos yeux s'étonnent encore. Rien n'est perdu.
*faris
Wysłany: 2008-05-11, 19:05
Honey - stary, ale dopiero teraz obejrzałam podobał mi się
i kilka anime, Elfen Lied, Myself yourself - i podobały mi się, hm hm. W pierwszej ciekawy wątek, chociaż na początku raziłą mnie ta golizna -.- i troch za dużo krwi, ale da się przyzwyczaić. Druga, lekka, chociaż dopiero gdzieś od połowy zaczyna się dziać coś ambitniejszego, na początku po prostu do zrelaksowania się.
no błąd no
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2008-05-11, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.