To co leci na Jetix to jest jakaś parodia. Czy ty nie słyszysz tych beznadziejnie dobranych głosów i nie widzisz tego ciągłego wycinania scen "drastycznych", ażeby nie zdemoralizować małych dzieci? Po prostu żenada.
A ogólnie "Naruto" w oryginalnej wersji jest do pewnego stopnia jadalny, choć kierowany głównie do nieco młodszego grona odbiorców - nie spotkamy się tam z poruszeniem jakiejś poważnej, odkrywczej tematyki. Wszystko krąży wokół szczeniackiej, mało uzasadnionej przyjaźni bohaterów, którzy bez przerwy się nawzajem ratują z jakiejś opresji. Mimo wszystko i tak sobie oglądam, tak jakoś z zasady.
No ja musze sie przyznac ze ogladam ten serial i jestem na bierzaca i pryznaje racje muzyke maja fajna mam cala sciezke dzwiekowa z serialu no i jak ktos to oglada powinien poznac postac z avatara
Ostatnio zmieniony przez malutki32 2008-02-08, 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Ee, ja raczkuję jeśli chodzi o anime, jestem na etapie kończenia Full Metala i zaczynania Hellsinga jako "tych najlepszych", Naruto nie znam. Jeszcze, być może.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
somebody
Wysłany: 2008-03-05, 16:25
ja dosyć często oglądam naruto... czekałem przez jakiś czas aż puszczą nowe odcinki ale oni cały czas powtarzają to samo... wkońcu zdecydowałem że czas ściągać kolejne odcinki
mam prawie 90 xD
Polski dubbing to jakaś ściema, beznadziejna próba i jeden wielki żal stworzony przez jetix ><'' Beznadziejne głosy a cenzura mnie po prostu zwala.
Ja rozumiem, czym jest cenzura i w ogóle.. Ale jak już jest to niech będzie pożądna.
A Naruto jest dobrym anime.
Podejmuje poważne tematy, jest ciekawe, długie, itp.
I postaci też fajne, dobrze dopracowane, ambitne.
Ale Na Jetix'ie to rozwalili, potem się dziwią, że anime jest źle kojarzone w Polsce... -_-'
noo ja to rok temu w ciągu tygodnia oglądnąłem 178 i pół odcinka
a ostatnio kilka następnych...musze wkońcu dojść do shipudena czy jak to sie pisze... ^^
_________________ hehe...
Anata-wa Baka Desu-ka. HAI
Wafel czekoladowy, najważniejszy posiłek dnia, czyści zęby lepiej niż pasta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.