Wysłany: 2006-05-21, 20:12 Największe aktorskie drewno Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
Na pytanie kto jest największym piłkarskim drewnem w kraju, większość kibiców odpowie: Grzegorz Rasiak. A kto jest takim odpowiednikiem Grzesia w świecie filmów i seriali? Gra którego aktora wydaje się wam sztuczna i nieprawdziwa? Moim bezprzecznym faworytem jest Izabela Trojanowska - Jej gra ( według mnie ) jest tak sztuczna i denna że nie da się jej oglądać Na innym forum na którym się udzielam, ktoś słusznie napisał o niej " Tyle lat gra w Klanie i jeszcze niczego się nie nauczyła"
No właśnie, a jakie są wasze typy? Zapraszam do dyskusji
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-05-21, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Hmm, raz jak mama oglądała "M jak śmiłość" to widziałem grę takiego dzieciaka... nie wiem jak się tam nazywał (chodzi mi o tego, co się kręci obok tego niepełnosprawnego kolesia - chyba syn). Jego gra jest tak beznadziejna, tandetna, mizerna i "abstrakcyjna", że aż mi się śmiać chciało.
W tej chwili tylko ten dzieciak mi do głowy przychodzi. ;p
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-05-21, 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie ogladam w sumie seriali.. ale chyba sie przychyle do mlodej obsady z Pierwszej Milosci plus niepowtarzaknej pani.. hmmm.. jak Ona ma na imie.. grala zone Bruna w Na dobre i na zle, a w pierwszej milosci gra mame kingi.. pani jest na tyle niepowtarzalna i wyjatkowa ze KAZDY dubel jaki robi jest inny od poprzedniego...
Biedni montazysci..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Nie wiem jak sie nazywaja ale wszyscy z serialu (?) w11 ;
wszyscy oprocz glownych bohaterow, bo Ci jeszcze nie sa najgorsi
A ode mnie :bracia mroczkowie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2007-01-15, 23:07
Ta gruba pani z pierwszej milosci... co łazi i plotkuje : D
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-16, 09:07
z Klanu - Monika - Izabela Trojanowska
z Na Wspólnej - 'sierota' Zimińska (starsza córka) i 'druga sierota' Renata (córka Ziębów)
_________________ mrau...
*faris
Wysłany: 2007-01-16, 10:40
ja nie lubię tego chyba Kamila co gra w Na Wspólnej bleeee...
i Kingi ona grać nie umie (nie znam ich prawdziwych nazwisk)
no i trochę dziwnie gra Kot w Niani, tak jakoś sztywnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.