_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Film: Ja wam pokaże, Mortal combat i na pewno jeszcze kilka się znajdzie Najwyżej dopisze.
Serial: brak, ponieważ oglądam tylko M jak Miłość Program: Show time, kuba wojewudzki coś jeszcze na bank było tylko nie pamiętam
Prawie same badziewia w tej telewizji puszczają, dużo reklam (polsat to już przesadza).
_________________ "Nie można mieć wszystkiego, bo o czym byśmy marzyli."
"Nie trakój życia zbyt serio, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy."
"Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana."
Pozdro dla Gość
Film: matrix reaktywacja (jedynka jeszcze byla zajebista, ale jak obejrzalam dwojke to nie moglam wyjsc z podziwu jaki kicz zrobili)
Serial: Kamila (brazylijskie gowno), zostać miss, W11 (a tak w ogole to jest serial czy cos innego?)
Program: załóż się
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-10, 17:19
film : Król Artur
serial: każdy, szczególnie Klan, Złotopolscy, Na dobre i na złe, M jak Miłość, dostałam drgawek na samą myśl o serialach xD
program: wszystkie reality show, typu Łysi i Blondynki, Amazonki, Bar itp.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
wszystkie reality show, typu Łysi i Blondynki, Amazonki, Bar itp
to swoja droga,a przez ten Bar dostaje tikow naerowych kiedy widze w tv Ibisza ...zreszta co ja pisze i tak zawsze go nie znosilam
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Film: Legenda (polski)
Sereial: W-11, Dedektywi, Sedzia Anna Maria Wesolowska (wszystko tak sztucznie grane ze az nie wiem czy plakac czy sie smiac )
Program: Teraz My itp.
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-04-10, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Fylm....Wszytskie typu Strażnik teksasu:P:D Bijący się CHińczycy... aa wiem...siekierka w łeb i dalej żyje to tez takie troche denne i ani śmnieszne ani starszne
Serial...Moda na sukces...:) Jak dla mnie zbyt wiele odcinków...KLan...Adam i Ewa W sumie to ogólnie seriale są śmieszne:P
Programy....W11, Detektywi, Anna Maria Wesołowska., Rosyjska ruletka, Najsłabsze ogniwo...ogólnie te polskie są biedne
Wysłany: 2006-09-01, 20:49
I'm_an_Angel napisał/a:
Wszytskie typu Strażnik teksasu:P:D Bijący się CHińczycy... aa wiem...siekierka w łeb i dalej żyje to tez takie troche denne i ani śmnieszne ani starszne
ale to aby jest smiechowe a jak widze king konga lub nowy supermen lub x-mena lub z polskich np HI Way to poprostu ide do kina a nie na film (fajnie ze nie chodze sam lecz z dziewczyna )
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.