Kocham, kocham Musicale. Poryczałam chyba z potok łez na moim Upiorku w Operze.
Taka muzyka jest wprost piękna:)
Drugim takim jest Rent. Wspaniała opowieść.
High School Musical? Pierwsze słyszę. Co to jest?
durny amerykanski twor, typu 'zycie 'normalnych' nastolatkow, w zasadzie parodia musicalu, choc nie jestem calkiem pewna, czy celowa, chyba wyszlo im to przez przypadek
[ Dodano: 2007-10-07, 14:11 ]
Zoey napisał/a:
potok łez na moim Upiorku w Operze.
swoja droga... film mnie rozczarowal, bylam w teatrze, znaczna lepsza adaptacja, mimo ze (jakto zwykle w teatrze) dekoracjie i caly blichtr byl o wiele ubozszy....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.