Włóczykij to go najbardziej lubie, ale bardzo fajny jest też Ryjek.
Nigdy nie lobiłam i nadal nie lubię Małej Mi.
Muminki zamieszkują pewną dolinę, gdzieś w Finlandii.;]
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
możesz sobie Go najbardziej lubiec, ale on jest mój mój mój !
Oczywiście Włóczykij jest naj Bobek Mokrej tez jest przystojny
Ogólnie wszyscy sa the best xD ale jak już mam kogoś wymienić to może... Migotka jest nudna.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Ostatnio zmieniony przez Idia 2007-03-15, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-03-15, 19:59
Idia napisał/a:
Ja mam cudownego Włóczykija i on jest najlepszy bez dwóch zdań
Ale on jest gejem...
Idia napisał/a:
Grzeszysz.
shalik wpadnie to zabije
Co do rozmnazania.. nie sadzicie ze to musi byc cos zwiazane z ich atrybutami? Mama ma fartuszek.. tatus cylinderek a migotka jakis badziew na nodze... No ale wychodzi na to ze Muminek jest bezplodny..
Wysłany: 2007-03-15, 20:35
Cytat:
wszystko zostaje w rodzinie
Duuuzo tatusiow xD
Idia napisał/a:
chyba nie chcesz powiedzieć, że to było o Włóczykiju, który ubiera się u Vistuli
Ta i chodza z Buka na shoping...
Pamietam odcinek jak zima byl i Buka wpadla na zamknieta impreze dla niewidzialnych stworkow... wlazla w sam srodek wielkiego ogniska... Jej pelerynce nic sie nie stalo. Wloczykij tez taka ma co?
Włóczykij ma wszystko, wszystko ma Włóczykij...
Spójrz na jego kapelusz... Przemawia on do Ciebie? I na jego ryst twarzy mmm no cud miód i wino w kartonie
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-15, 21:56
Mała Mi oczywiście jest najlepsza. Zdecydowana babka, wie czego chce. Chociaż bywa czasem cholernie wścibska to i tak ją kocham najbardziej <3
Migotka jest okropna. Nienawidze tej jej dziewczęcej głupoty, umizgiwania się do Muminka "oh Muminku, ojej Muminku, ah Muminku boje sie <szloch szloch>"
Włóczykij i Bobek tez są nieźli. Włóczykija lubię za jego tajemniczość i normalność a Bobka za głos
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-03-15, 22:02
shala napisał/a:
Mała Mi oczywiście jest najlepsza. Zdecydowana babka, wie czego chce. Chociaż bywa czasem cholernie wścibska to i tak ją kocham najbardziej <3
babka? To jeszcze dziecko;
shala napisał/a:
Migotka jest okropna. Nienawidze tej jej dziewczęcej głupoty, umizgiwania się do Muminka "oh Muminku, ojej Muminku, ah Muminku boje sie <szloch szloch>"
a ja mam wrazenie ze ona go zmusza do tej sympatii, on w rzeczywistosci czuje cos do Alicji... Mala Mi jest piekna w tych pojazdach na Ryjku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.