Bobek ! on wszystkich przechytrzy P a Ryjek mnie wku*** bo to takie chciwe stworzenie, i wogole malo sympatyczny
[ Dodano: 2007-03-28, 21:53 ]
apropo ostatniego odcinka to jak włóczykij sie kąpał w tym źródełku to tak smiesznie wyciągnął nogę mnie to bardzo rozbawiło ale pewnie nikt nie zwrocil na to uwagi tak jak ja ;p ciekawe ktora/ry z was chciałaby/chciałby znaleźc sie tam razem z włoczykijem ?
_________________ Bo tak chciały chrabąszczyki!!!!!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-28, 21:50
Asioczek napisał/a:
chciałaby/chciałby znaleźc sie tam razem z włoczykijem
Na pewno połowa panów z forum
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-05, 17:32
Ooooo panie się nie znają.. Mała Mi rulez.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-05, 20:52
Cytat:
ciota tak, która łazi za Włóczykijem...ehh
Racja, nasladuje go. Jednak nei widze szanas na tozeby przebil mistrza
[ Dodano: 2007-04-19, 22:05 ]
Ostatnio zaczelam sobie sicagac odcinki muminkow. m.in obejrzalam "Bliskie spotkanie uminkowego stopni" O jakichs tam kosmitach. Nale[szy byl z calego odcinka Bobek ktoryc nakablowal na muminki ze trzymaja w domu obcego a potem zajumal im tajna aparature i zniszczyl jaki on kochany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.