Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-13, 10:59
Jak obejrzy sie raz na rok odcinek, to i tak wiadomo o co chodzi...;>
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-08-13, 11:55
Ostatnio oglądam jak czekam na autobus u babci, ona jest fanką takich seriali i nie mogę jej odmówić xD Musze stwierdzić, że bardzo wciągająca jest obecna historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie
No i wszyscy będą mieć mentlik w głowie
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ja nie goladam ,ale moja mam owszem i dlatego co nieco wiem o tym serialu.
O ile się nie myle to na TVP1 obecnie puszczają odcinki nakręcone jeszcze w latach 90tych.
Problem polega na tym ,że serial jest wciaż kręcony (od 87 roku), więc możemy się spodziewać jeszcze wielu lat z 'Modą na Suckes'. Żyć nie umierać.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
O ile się nie myle to na TVP1 obecnie puszczają odcinki nakręcone jeszcze w latach 90tych.
Problem polega na tym ,że serial jest wciaż kręcony (od 87 roku), więc możemy się spodziewać jeszcze wielu lat z 'Modą na Suckes'. Żyć nie umierać.
napisałam to kilka postów wyżej
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
napisałam to kilka postów wyżej
wybacz - szczerze mówiac to zaspany jeszcze jestem i nie czytam dokłądnie tematówoprócz pierwszego postu. ;P
Poza tym jak jakies pytania zwiazane z tym serialem - to zawołam mamę zaraz i po problemie. ;]
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ostatnio oglądam jak czekam na autobus u babci, ona jest fanką takich seriali i nie mogę jej odmówić xD Musze stwierdzić, że bardzo wciągająca jest obecna historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie
No i wszyscy będą mieć mentlik w głowie
tak ten watek ciągnie sie juz z jakies 100 odc jak nie więcej
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie
o shit... dlatego ja nigdy nie oglądam takich seriali. Zbyt zawiłe to jak na mój prymitywny móżdżek
Wysłany: 2006-08-14, 09:49
ja ogladam namietnie
lubie prosta glupote podana na talerzu a nie zawoalowana jak w majakmilosc
piekna historia bruk ktora najpierw byla z ridżem poetem z jego ojcem erykiem potem znowu z ridżem potem sie rozeszli bo ridż był z tajleor a tajlor zaginela a tak naprawde porwal jak jakis tam ksiaze i miala zanikpamieci i wrocila i ridź dalej byl z bruk a tajlor ktora zdazyla sie z rdzem bzyknac zaszla z nim w ciaze ale oficjalnie wmowili wszystkiom ze jest z tornem i to jego dziecko a potem okazalo sie ze wcale nie i ridź odszedl od bruk i jest z tajlor i wlasnie im sie urodzily blizniaczki chociaz tajleor miala gruzlice i teraz bruk jest z tornem ktory wcale nie chce sie ozenic z mejsi a jego matka tak sadzi a w ogole to bruk byla z ridzem i z jest z tornem i byla z ich ojcem z ktorym ma dwoje dzieci i teraz jest w zasadzie z bratem swoich dzieci... ))) a stefani tak szlag trafil ze malo ie wykorkowala
uwielbiam ten serial
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
piekna historia bruk ktora najpierw byla z ridżem poetem z jego ojcem erykiem potem znowu z ridżem potem sie rozeszli bo ridż był z tajleor a tajlor zaginela a tak naprawde porwal jak jakis tam ksiaze i miala zanikpamieci i wrocila i ridź dalej byl z bruk a tajlor ktora zdazyla sie z rdzem bzyknac zaszla z nim w ciaze ale oficjalnie wmowili wszystkiom ze jest z tornem i to jego dziecko a potem okazalo sie ze wcale nie i ridź odszedl od bruk i jest z tajlor i wlasnie im sie urodzily blizniaczki chociaz tajleor miala gruzlice i teraz bruk jest z tornem ktory wcale nie chce sie ozenic z mejsi a jego matka tak sadzi a w ogole to bruk byla z ridzem i z jest z tornem i byla z ich ojcem z ktorym ma dwoje dzieci i teraz jest w zasadzie z bratem swoich dzieci... ))) a stefani tak szlag trafil ze malo ie wykorkowala
nie zrozumiałam nic a nic heheheeh... bzika można dostać. ciekawa jestem jakby wyglądał ostatni odcinek tego pięknego kultowego serialu. Jesteście w stanie to przewidzieć?
Wysłany: 2006-08-14, 11:07
Hashi napisał/a:
ciekawa jestem jakby wyglądał ostatni odcinek tego pięknego kultowego serialu. Jesteście w stanie to przewidzieć?
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze...<lol2> Innego wyjścia nie ma...
kiedyś oglądałam... ale dawno temu. Ale jak włącze teraz to po 2 minutach wiem o co chodzi. Szkoda że Bruk się obcieła... miała ładne włosy takie blond długie. Kiedyś jak byłam mała to była fanką Bruk
_________________ All good things come to an end...
;]
ja ogladam namietnie
lubie prosta glupote podana na talerzu a nie zawoalowana jak w majakmilosc
uwielbiam ten serial
zapomniałaś dodać ze mejsi o niczym nie wie , ciekawe kiedy sie dowie?? co mnie jeszcze ciekawi to kiedy sie wydadza klamstwa amber, ale bedzie mi jej żal. Szkoda że zmienili mlodego erica tamten był taki przystojny
Wysłany: 2006-08-14, 20:31
deela napisał/a:
Cytat:
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze..
no cos ty... predzej zaraza wymrze na nich
O nie... to by była masakra Rodzina foresteruf<lol2> bedzie miał kolejne pokolenia;> i tak dalej i tak dalej??;> nie!!! Wyślijmy im wąglika<lol2>:P
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze...<lol2> Innego wyjścia nie ma...
Nie ma szans. Oni są nieśmiertelni:D:D gruźlice udadry ciul wi co jeszcze a ci sie mają świetnie!!! :D:D Tez to oglądam i jest straaaasznie wciągające. I rzeczywiście najciekawszym wątkiem jest teraz Amber ... matko kimberli pojechala do beki ... jak jej wszystko wygada o swoim dziecku to malzenstwo amber legnie w gruzach i jej miejsce zajmie wypacykowana kimberli!!!!!!! i dobrze jej tak... glupia amber. wkurza mnie ta tleniona malpa ale charalterek ma niezly:D:D
i normalnie oczywiscie bruk!!!!!!! stefani sie przekreci zobaczycie... jak sie dowie ze torn sie nie skipknie z mejsi to bedzie wąchac kwiatki od dołu. A bruk jest niezła kobitka. Obskoczy wczystkich Foresterów a jak się już skończą kandydaci.... to sie okaże ma jakąś córkę sprzed 20 lat kotra odnajdzie jej siostra corki babki od strony ziecia jej dawnego meza z 54 malzenstwa... i bruk tez sie przekreci:D:D:D
matko kimberli pojechala do beki ... jak jej wszystko wygada o swoim dziecku to malzenstwo amber legnie w gruzach i jej miejsce zajmie wypacykowana kimberli!!!!!!! i dobrze jej tak... glupia amber. wkurza mnie ta tleniona malpa ale charalterek ma niezly:D:D
e tam ja bardziej lubie amber niż kimberli(taka pusta lala).
Wydaje mi sie że beki nic nie wygada jak narazie sie trzyma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.