Forum Dyskusyjne :: Moda na sukces rzadzi!!!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Film » Moda na sukces rzadzi!!!

Moda na sukces rzadzi!!!
Autor Wiadomość

karda90 

Wysłany: 2006-08-12, 21:56   Moda na sukces rzadzi!!!

Przyznajcie sie kto ogląda Mode na sukces?? :)
Co sądzicie o tym filmie??
Kto wie kiedy on sie skończy?? :)

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-12, 22:16   

nogdy :p beda dalej sfatac kazdego z kazdymi przywracac umarle postacie :P a tak serio to nie ogladam i mam zle zdanie o tym :P

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-08-13, 10:35   

nie wiem czy wiecie, ale odcinki które lecą w polsce są z lat 90 a film w stanach dalej tworzą :rotfl:

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Wysłany: 2006-08-13, 10:59   

Jak obejrzy sie raz na rok odcinek, to i tak wiadomo o co chodzi...;>
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2006-08-13, 11:55   

Ostatnio oglądam :hyhy: jak czekam na autobus u babci, ona jest fanką takich seriali i nie mogę jej odmówić xD Musze stwierdzić, że bardzo wciągająca jest obecna historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

No i wszyscy będą mieć mentlik w głowie :D :D :D :D

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-13, 11:57   

zaplatalas :P lol ale wszystko jasne a jak sie nazywa ten co umarl i znow jest

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-08-13, 15:25   

Ja nie goladam ,ale moja mam owszem i dlatego co nieco wiem o tym serialu.
O ile się nie myle to na TVP1 obecnie puszczają odcinki nakręcone jeszcze w latach 90tych.
Problem polega na tym ,że serial jest wciaż kręcony (od 87 roku), więc możemy się spodziewać jeszcze wielu lat z 'Modą na Suckes'. Żyć nie umierać.

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-08-13, 15:52   

Cytat:
O ile się nie myle to na TVP1 obecnie puszczają odcinki nakręcone jeszcze w latach 90tych.
Problem polega na tym ,że serial jest wciaż kręcony (od 87 roku), więc możemy się spodziewać jeszcze wielu lat z 'Modą na Suckes'. Żyć nie umierać.

napisałam to kilka postów wyżej :]

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-08-13, 15:55   

Rdzawa napisał/a:
Cytat:

napisałam to kilka postów wyżej :]

:ups: wybacz - szczerze mówiac to zaspany jeszcze jestem i nie czytam dokłądnie tematówoprócz pierwszego postu. ;P
Poza tym jak jakies pytania zwiazane z tym serialem - to zawołam mamę zaraz i po problemie. ;]

karda90 

Wysłany: 2006-08-13, 16:34   

simarik napisał/a:
Ostatnio oglądam :hyhy: jak czekam na autobus u babci, ona jest fanką takich seriali i nie mogę jej odmówić xD Musze stwierdzić, że bardzo wciągająca jest obecna historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

No i wszyscy będą mieć mentlik w głowie :D :D :D :D

tak ten watek ciągnie sie juz z jakies 100 odc jak nie więcej :P

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-08-14, 09:43   

simarik napisał/a:
historia Amber, która tylko dzięki dziecku, które ukradła swojej kuzynce ma przy sobie Ricka, syna Bruck. Jak kuzynka Amber zdradzi dziewczynie, która szaleje ze Rickiem i kiedyś z nim była, ale przez Amber się ich związek rozpadł, całą prawdę to jej podstęp padnie

o shit... :P dlatego ja nigdy nie oglądam takich seriali. Zbyt zawiłe to jak na mój prymitywny móżdżek :P

#deela 

Wysłany: 2006-08-14, 09:49   

ja ogladam namietnie
lubie prosta glupote podana na talerzu a nie zawoalowana jak w majakmilosc
piekna historia bruk ktora najpierw byla z ridżem poetem z jego ojcem erykiem potem znowu z ridżem potem sie rozeszli bo ridż był z tajleor a tajlor zaginela a tak naprawde porwal jak jakis tam ksiaze i miala zanikpamieci i wrocila i ridź dalej byl z bruk a tajlor ktora zdazyla sie z rdzem bzyknac zaszla z nim w ciaze ale oficjalnie wmowili wszystkiom ze jest z tornem i to jego dziecko a potem okazalo sie ze wcale nie i ridź odszedl od bruk i jest z tajlor i wlasnie im sie urodzily blizniaczki chociaz tajleor miala gruzlice i teraz bruk jest z tornem ktory wcale nie chce sie ozenic z mejsi a jego matka tak sadzi a w ogole to bruk byla z ridzem i z jest z tornem i byla z ich ojcem z ktorym ma dwoje dzieci i teraz jest w zasadzie z bratem swoich dzieci... :) ))) a stefani tak szlag trafil ze malo ie wykorkowala
uwielbiam ten serial

^Aguś 
nudziara ;]

Wysłany: 2006-08-14, 10:10   

deela napisał/a:
piekna historia bruk ktora najpierw byla z ridżem poetem z jego ojcem erykiem potem znowu z ridżem potem sie rozeszli bo ridż był z tajleor a tajlor zaginela a tak naprawde porwal jak jakis tam ksiaze i miala zanikpamieci i wrocila i ridź dalej byl z bruk a tajlor ktora zdazyla sie z rdzem bzyknac zaszla z nim w ciaze ale oficjalnie wmowili wszystkiom ze jest z tornem i to jego dziecko a potem okazalo sie ze wcale nie i ridź odszedl od bruk i jest z tajlor i wlasnie im sie urodzily blizniaczki chociaz tajleor miala gruzlice i teraz bruk jest z tornem ktory wcale nie chce sie ozenic z mejsi a jego matka tak sadzi a w ogole to bruk byla z ridzem i z jest z tornem i byla z ich ojcem z ktorym ma dwoje dzieci i teraz jest w zasadzie z bratem swoich dzieci... ))) a stefani tak szlag trafil ze malo ie wykorkowala

nie zrozumiałam nic a nic :P :...: :super: :super: heheheeh... bzika można dostać. :zabawa: ciekawa jestem jakby wyglądał ostatni odcinek tego pięknego kultowego serialu. Jesteście w stanie to przewidzieć?

Leeloo 

Wysłany: 2006-08-14, 11:07   

Hashi napisał/a:
ciekawa jestem jakby wyglądał ostatni odcinek tego pięknego kultowego serialu. Jesteście w stanie to przewidzieć?

Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze...<lol2> Innego wyjścia nie ma...

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-14, 13:32   

kiedyś oglądałam... ale dawno temu. Ale jak włącze teraz to po 2 minutach wiem o co chodzi. Szkoda że Bruk się obcieła... miała ładne włosy takie blond długie. Kiedyś jak byłam mała to była fanką Bruk :)

#deela 

Wysłany: 2006-08-14, 15:58   

Cytat:
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze..

no cos ty... predzej zaraza wymrze na nich :D

karda90 

Wysłany: 2006-08-14, 19:33   

deela napisał/a:
ja ogladam namietnie
lubie prosta glupote podana na talerzu a nie zawoalowana jak w majakmilosc
piekna historia bruk ktora najpierw byla z ridżem poetem z jego ojcem erykiem potem znowu z ridżem potem sie rozeszli bo ridż był z tajleor a tajlor zaginela a tak naprawde porwal jak jakis tam ksiaze i miala zanikpamieci i wrocila i ridź dalej byl z bruk a tajlor ktora zdazyla sie z rdzem bzyknac zaszla z nim w ciaze ale oficjalnie wmowili wszystkiom ze jest z tornem i to jego dziecko a potem okazalo sie ze wcale nie i ridź odszedl od bruk i jest z tajlor i wlasnie im sie urodzily blizniaczki chociaz tajleor miala gruzlice i teraz bruk jest z tornem ktory wcale nie chce sie ozenic z mejsi a jego matka tak sadzi a w ogole to bruk byla z ridzem i z jest z tornem i byla z ich ojcem z ktorym ma dwoje dzieci i teraz jest w zasadzie z bratem swoich dzieci... :) ))) a stefani tak szlag trafil ze malo ie wykorkowala
uwielbiam ten serial

zapomniałaś dodać ze mejsi o niczym nie wie :) , ciekawe kiedy sie dowie?? co mnie jeszcze ciekawi to kiedy sie wydadza klamstwa amber, ale bedzie mi jej żal. Szkoda że zmienili mlodego erica tamten był taki przystojny :P

Leeloo 

Wysłany: 2006-08-14, 20:31   

deela napisał/a:
Cytat:
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze..

no cos ty... predzej zaraza wymrze na nich

O nie... to by była masakra :D Rodzina foresteruf<lol2> bedzie miał kolejne pokolenia;> i tak dalej i tak dalej??;> nie!!! Wyślijmy im wąglika<lol2>:P

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-08-15, 11:44   

Leeloo napisał/a:
Całą rodzine trafia szlag - umierają na zaraze...<lol2> Innego wyjścia nie ma...

Nie ma szans. Oni są nieśmiertelni:D:D gruźlice udadry ciul wi co jeszcze a ci sie mają świetnie!!! :D :D:D Tez to oglądam i jest straaaasznie wciągające. I rzeczywiście najciekawszym wątkiem jest teraz Amber ... matko kimberli pojechala do beki ... jak jej wszystko wygada o swoim dziecku to malzenstwo amber legnie w gruzach i jej miejsce zajmie wypacykowana kimberli!!!!!!! i dobrze jej tak... glupia amber. wkurza mnie ta tleniona malpa ale charalterek ma niezly:D:D

i normalnie oczywiscie bruk!!!!!!! stefani sie przekreci zobaczycie... jak sie dowie ze torn sie nie skipknie z mejsi to bedzie wąchac kwiatki od dołu. A bruk jest niezła kobitka. Obskoczy wczystkich Foresterów a jak się już skończą kandydaci.... to sie okaże ma jakąś córkę sprzed 20 lat kotra odnajdzie jej siostra corki babki od strony ziecia jej dawnego meza z 54 malzenstwa... i bruk tez sie przekreci:D:D:D

karda90 

Wysłany: 2006-08-15, 11:55   

Galaxy napisał/a:

matko kimberli pojechala do beki ... jak jej wszystko wygada o swoim dziecku to malzenstwo amber legnie w gruzach i jej miejsce zajmie wypacykowana kimberli!!!!!!! i dobrze jej tak... glupia amber. wkurza mnie ta tleniona malpa ale charalterek ma niezly:D:D

e tam ja bardziej lubie amber niż kimberli(taka pusta lala).
Wydaje mi sie że beki nic nie wygada jak narazie sie trzyma :)

Odpowiedz do tematu