Doskonały film, który można polecić z czystym sumieniem. Świetna fabuła, niezła gra aktorska, a przede wszystkim klimat budowany przez rewelacyjne zdjęcia. Del Toro jednak wie, jak robić dobre kino.
_________________ Relax...you belong to me.
You're talkin' to me Artuuro23? Are you talkin' tome?!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-07-12, 12:12
Yyyyyyy.. obrzydliwy film. Nieciekawa fabuła. Patrząc na tytuł myślałam, że to dobra opowieść fantazy.. zawiodłam się.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Miałam dzisiaj okazję obejrzeć,ale nie wyszło.Może w piątek się uda;]
Widziałam zapowiedzi w kinach i gazetach.Wydaje się interesujący.Od tamtego momentu mnie skręcało,zeby go zobaczyć.Myślę,że będę zadowolona.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Film był obrzydliwy?! Nie wydaje mi się. W końcu nie była to baśń dla dzieci. Obejrzałem go z wielką przyjemnością - pozycja, jaką jeszcze przez wiele lat hiszpańska produkcja będzie mogła się szczycić.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-08-09, 10:31
misiamisia, nie czytaj tego niżej!
Cytat:
Film był obrzydliwy
Tak, dla mnie był, na przykład ten moment kiedy kobieta zaczyna dziabać tego faceta nożem.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
czytałam chyba wszystkie komentarze w tym temacie,wiem,ze wielu się film nie spodobał,ale to mnie raczej nie zniechęci.zbyt długo napalałam się na ten film;]
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Tak, dla mnie był, na przykład ten moment kiedy kobieta zaczyna dziabać tego faceta nożem.
A, myślałem, że kiedy ten potwór z oczami w dłoniach zjada na żywca głowy wróżkom są mocne sceny typu ta, albo rozcinanie nożem ust, albo masakrowanie rannych partyzantów, ale według mnie dodaje to tylko smaku do tego wspaniałego filmu. ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.