Wysłany: 2007-01-26, 15:30 KRYMINALNI są zawsze Kryminalni
Kocham Kryminalnych. Pozdro dla AKTORÓW. :* :* :* Chce ich spotkać. Największe wrązenie wywarł na mnie odcinek Tryptyk śląski : Grabarz. Do dziś się po nim boje, ale mimo to nie przestanę oglądać kryminalnych. Najlepsze są sceny pościgów, strzelaninek... nie pomyślcie że zwariowałam,ale ja to lubię... :* [ Dodano: 2007-01-26, 17:04 ] [ Dodano: 2007-01-26, 17:15 ]
"Jest zbrodnia - musi być kara" - motto komisarza Zawady
Zawada, Basia i Marek.jpg Kocham tych aktorów, ale nie pomyślcie, że zbzikowałam... sobota 20:40 uwielbiam to...
Plik ściągnięto 607 raz(y) 43,69 KB
Ostatnio zmieniony przez Alusia1995 2007-01-26, 17:18, w całości zmieniany 4 razy
Kocham Kryminalnych. Pozdro dla AKTORÓW. :* :* :* Chce ich spotkać.
???????????? napisz do nich list, że ich kochasz, a nie bredz tutaj!
W11 nie detektywi też nie- badziewne, tanie seriale. A osoby grające w nich to chyba przypadki z ulicy.
Kryminalni- kiedyś cześciej, ogólnie może byc.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Kocham Kryminalnych. Pozdro dla AKTORÓW. :* :* :* Chce ich spotkać.
???????????? napisz do nich list, że ich kochasz, a nie bredz tutaj!
W11 nie detektywi też nie- badziewne, tanie seriale. A osoby grające w nich to chyba przypadki z ulicy.
Kryminalni- kiedyś cześciej, ogólnie może byc.
Powiem ci że ja naprawdech lubie i dałabym wszystko żeby sie z nimi spotkać. sa czadowi.
swoego czasu ogladalam Colombo, teraz z braku dobrych seriali darowalam sobie.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świętoszka, Jakie masz zdanie na temat serialu KRYMINALNI?? W porównani do innych seriali kryminalnych - na ile % ich lubisz?? Czy odpowiadać Ci obsada??
Ekhm , przyznam szczerze,ze nie przepadam. Musze jednak przyznac,ze jak na polskie realia odcinki sa niezle nakrecone. Denerwuje mnie obsada, przede wszystkim Zakoscielny. Nie lubie tego aktora ze wzgledu na marny talent i sposob bycia.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2007-02-08, 23:57
ja oglądam Kryminalnych, W11, Detektywów
W11 jest spoko, oglądam bo są fajne wątki..... w Detektywach główną uwagę przykuwa mój Maciuś (znam go poza filmem, dosyć niedaleko od niego mieszkam), w obu tych filmach wątki z życia są urwane.... niektóre są znane nawet z gazet... lub o nich słyszałam (bądź co bądź akcja obu filmów rozgrywa się w Krakowie)
no a Kryminalni oprócz Maćka i Marka mają jeszcze pare plusów.... styl tego filmu mi się dosyć podoba, choć to tylko fikcja....
_________________ Lepiej być kimś i nie mieć niczego, niż mieć wszystko i być nikim.....
Jakmu was z osbsada... Zakościelny, Włodarczyk, Schejbal...?????
[ Dodano: 2007-02-09, 17:31 ]
jak na razie moim ulubionym serialem kryminalny sa ... kryminalni. uwielbiam ich. jesli mi sie uda załatwie sobie autografy od aktorów i na 100% koszulke...:P
Dzięki, czy ja wiem czy taka znowu ciemna ;P Oglądałam kiedyś Kryminalnych. Konkretniej to chyba 2 pierwsze serie. Potem mi się znudziło. W11 i Detektywi to dla mnie nuuuuuuuudy <ziewa>. Takie to sztuczne. I ci aktorzy. Nie no zostaję przy Brodeckim
_________________ le coeur a ses raisons que la raison ne connalt...
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...
Ostatnio zmieniony przez ewelinka328 2007-04-07, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-29, 14:28
Rdzawa napisał/a:
jak oglądasz to chyba wiesz że tam grają prawdziwi policjanc
policja i ludzie, którzy dostają kilkadziesiat złotych za tą sztuczną grę ;-)
ilu moich znajomych się przewinęło przez ten serial to szkoda gadać ;-)
_________________ mrau...
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-29, 18:03
To jest oparte na prawdziwych faktach a nie graja prawdziwi policjanci. Ta blondynka policjantka nie wiem jak jej tam. Wezmie kolesia za reke nie zdazy wykrecic jej i juz wykrecona. Myslisz ze za akcja z kamera by tak latali.
To jest oparte na prawdziwych faktach a nie graja prawdziwi policjanci.
policjanc są prawdzwi ;]
boże, nie chodziło mi że w w czasie zgłoszenia kręcą... tylko że policjanc w w11 na codzień są policjantami a nie aktorami ... >.<
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.