Kiler, Dzień świra(najlepszy:D "nie w CAłej polsce tylko w całej POLsce! Kur**! Ja pierd**e!" boskie:D), Shreki, Madagaskar... i pare innych... jak se przypomne coś jeszcze to dopisze:)
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2007-04-06, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-29, 08:50
sami swoi, jak rozpetalem 2 wojne swiatowa
To chyba te.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-29, 16:52
większość komedii z Louis de Funesem
głupie filmy typu "Naga broń" sikam przy takich
EDIT: dziękować Yenna ^^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-05-29, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-29, 17:24
Yenna napisał/a:
Gérard Depardieu zapewne.
Nie, mnie chodzi o tego z np "Oskara"
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
"Jak rozpętałem drugą wojnę światową","sami swoi","Monty Python i Święty Graal","Kto wrobił królika Rogera?" i 'Shrek 1,2"
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
Do tego "Mrówki w gaciach" 1 i 2 cz
Wszystkie części American Pie (A widział ktoś Naked Mile? - cz 5? za moocne)
No i ostatnio oglądnięte "Grubazzzki" [Phat Girlz] - taka śmieszna i optymistyczna historyjkia
No i trochę czarnego humoru "Jabłko Adama"
momentami smieszne, momentami zalosne... i jest pewna niesprawiedliwosc... na tym wyscigu kobiety pokazali cale gole a facetow nie!! Ja nakrece film ze beda i faceci goli
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*Apple
Wysłany: 2007-06-19, 13:29
* Goście w Ameryce ( jest ich parę częście, podobne nazwy, gra tam Jean Reno i Christina Clavier) - to moja ulubiona komedia! Takie akcje, że mogłam ten film godzinami oglądać ;p
* Sami swoi - nie ma to jak polskie, stare komedie, bo te współczesne to maskara, co drugie słowo to przekleństwo
* Jak rozpętałem II wojnę światową I, II, III - kocham Franka Dolasa !!!!
marzetrix
Wysłany: 2007-06-20, 13:32
American Pie ---> wszystkie części
i ostrożnie z dziewczynami...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-20, 17:02
Sawka napisał/a:
Naked Mile? - cz 5
bieda.
american pie tylko jedynka i trójka były zabawne.
bolał mnie brzuch ze śmiechu jak oglądałam soul plane, how high, senseless, dzień świra, chlopaki nie płaczą, borata, norbita i tysiące innych. generalnie uwielbiam komedie, uwielbiam się śmiać nawet z totalnego debilizmu.
Ja najbardziej lubię francuskie komedie, np.
"Goście, goście 1 i 2 "(z Jeanem Reno i Christianem Clavier), "Anioł stróż"(z Gérardem Depardieu i Christianem Clavier), "Taxi"(wszystkie części) oraz wszystkie filmy o żandarmie z Louisem de Funesem
poza tym lubię amerykańskie komedyjki takie jak: "Wieczny student", "Eurotrip", "100 dziewczyn i ja", "American pie 2", "To nie jest kolejna komedia dla kretynów", itp.
_________________ Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.