To jest jeden z moich ulubionych polskich filmów!! Najbardziej podobał mi się Adi. Tak jakoś zapałałam do niego sympatią Najlepszy mój moment to wspomnienia z dzieciństwa Pelego.
Matka Pelego - Uważaj w drodze do szkoły (czy coś takiego).
Mały Pele - Grozisz mi??!!
Kocham ten film!
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Wysłany: 2007-07-03, 21:27
Widziałem. Nawet zabawny. Podobał mi się xD. Najlepszy był tekst:
- Ładne ma ksiądz buty. Zamszowe?
- Nie, za swoje
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
dobre jest tez jak jakas babka rozdaje na ulicy ulotki a PELE swój njie zawodny tekst
--->GROZISZ MI??
albo nauka jezyka angielskiego z ćpunem:
--->skończyłem się uczyć bo boję sie uzależnienia od.....angielskiego
naprawde sie na tym na smialam
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.