Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-27, 19:30
Najbardziej te gdzie CZEBA sie bać albo dÓżo śmiać:D i przez to moja ortografia spadła na psy ;] Żart:D:DD
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Moni
Wysłany: 2006-08-28, 11:32
Ja tam oglądam prawie wszystkie filmy... ale najbardziej lubie horrory i komedie typu "straszny film"
Wysłany: 2006-08-28, 12:06
Ja tam uwielbiam HORRORY a szczegulnie polecam room 6 thrillery też są fajne a szczegulnie Kłamstwo albo jak wolicie cry wolf. Film opowiada o grupie młodzieży która po pewnym morderstwie wymyśla od podstaw Psychopatę idealnego tylko że nagle na maila ktoś wsyła wiadomosc podając sie za owego psychola i ginie jeden chłopak z owej grupy.
HORRORY na pierwszym miejscu !! np. "amityville" "dom woskowych cial" lubie tez dobre komedie, np. "straszny film" "wesele" , filmy psychologiczne, np "efekt motyla" "requiem dla snu"
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
dasza174
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 50 Skąd: z zasiedmiogórogrodu
Wysłany: 2006-08-28, 16:49
jA LUBIĘ FILMY PSYCHOLOGICZNE BO TRZYMAJĄ W NAPIĘCIU, ALE DOBRĄ KRESKÓWKĄ TEŻ NIE POGARDZĘ
Co do komedii jestem bardzo wybredna, ale jak trafi się jakaś dobra to nie pogardzę.
Ogólnie rzecz biorąc przepadam za horrorami, filmami psychologicznymi oraz za dobrymi filmami fantasy.
No a do tego kocham smerfy...bo to czyste zło.
Ze smerfojagód produkują narkotyki, którymi następnie diluje dziadek smerf podróżując po świecie...no a Smerfetka...hm...może ominę tą kwestię...:P
_________________ Gdy zdusze dybucze obdziera ze skóry
Nie dla niego usta twe , lecz wilcze pazury.
Kiedy zdusze dybucze ciało jego włóczy.
Nie dla niego usta Twe, ale dzioby krucze.
Wysłany: 2006-09-25, 10:40
Ja najczęściej oglądam filmy zagraniczne ale nie anglojęzyczne. Jak na przykład Kontrolerzy czy Jabłka Adama. Szczególnie uwielbiam filmy Emira Kusturicy. Underground, Crna macka, bijeli macor czy Żivot je cudo, to istne dzieła sztuki.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-09-26, 16:32
Dobre komedie sensacyjne i filmy typu "Władca Pierścieni" czy "Piraci z Karaibów". Jak również "głębokie" filmy typu "Hero", "Pianista". O, albo "Spirited Away: W krainie Bogów" to było fajne ^^
Horrory to za mocna przyjemność jak dla mnie.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-06, 22:47
Ja chyba najbardziej komedie
Horrory wsumie tez ale nie sama bo sie potem boje do lozka isc heh chyba ze w dzien ale to wtedy to juz nie to samo
A nie lubie zadnych takich fantastycznych harrego potera itp ...
Wysłany: 2006-10-09, 21:02
A ja lubię filmy o seryjnych mordercach, sensacyjne i psychologiczno - sensacyjne... Z komediami mało się identyfikuję. A filmy o miłości mnie przygnębiają...
_________________ Szukam ciekawych kontaktów prywatnych i zawodowych i w intenecie...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-11, 14:40
Apple napisał/a:
takie jak np. "Goście w Ameryce"
No, to była fajna komedia (Jean Reno rulez ^^,) ale ja wole jeszcze bardziej głupkowate, typu "Kosmiczne jaja" (czy jakoś tak)
I komedie z Louisem de Funesem - zwłaszcza "Oskar".
W sumie nie wiem po co to wszystko piszę -.-
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.