Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-07, 09:11
Oglądam wszystko po za komediami romantycznymi i historiami z "nożem " w sercu. Seriale też mi jakoś nie wchodzą.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
*faris
Wysłany: 2007-05-07, 11:56
Thrillery, sensacyjne, kryminalne, psychologiczne, dramaty, komedie, i tyle lubię, a oglądam komedie romantyczne ^^ oh ah, bosh...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-05-07, 13:15
Najchętniej to Europejskie: Bałkańskie i Niemieckie. Co do bałkańskich to ostatnio czaiłem się na "Grbavicę" Ale nie wiedzieć czemu zdjęli ją z kina >.<
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Cudak, w kine Lwów był (jest?) 4 przegląd filmów węgerskich.. czy cos takiego xD
ja i film? brednia... jak juz to jakaś komedia, film animowany, romansidło w tym roku obejrzałam chyba 4 filmy w całosci >.< to chyba wszystko wyjaśnia
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-05-07, 17:06
Rdzawa napisał/a:
Cudak, w kine Lwów był (jest?) 4 przegląd filmów węgerskich..
Ja pierdylę! Czemu o tym nie wiedziałem? xD W ogóle to w kinie "Lwów" często są takie przeglądy. Raz pamiętam były rumuńskie. KIedyś się tam wybiorę jak znów będzie coś takiego %-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-07, 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.