Hmmm, lubię.. polskie filmy.. mam ich małą kolekcje (25 filmów).. W większości to komedie ale róznie to jest, np Kiler, Nic smiesznego,Chłopaki nie płacza, E=mc2 Rejs, Zróbmy sobie wnuka, Kariera Nikosia Dyzmy..Dublerzy, Hi Way, Pitbull i inne.. Lubie tez filmy z Andrzejem Chyrą,np Komornik, Dług.
Mam je.. bo lubie nasze kino..
Zagraniczne tez lubie.. Sensacje, Akcje, Thrilery, wśród moich ulubionych filmów zagranicznych.. są
(click, zeby zobaczyć info)
"Świeci z Bostonu" - Sensacyjny
"Czterej bracia" - Dramat , Komedia , Akcja
"Out Cold" - Dramat , Komedia , Akcja
"Teoria Chaosu" - Kryminał , Sensacyjny
Z nowości.. podoba mi się własnie Teoria, Click, Pracownik Miesąca(2006) dziś obejrzałem... przyjemny
Wszystkie widziałem kilka razy... i uważam ze naprawde warte są uwagi..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Ostatnio zmieniony przez Seavus 2007-01-07, 00:39, w całości zmieniany 1 raz
jak dla mnie wiekszosc polskich filmow, typu Poranek kojota czy Chlopaki nie placza, to "miałka lipa", zadna sztuka, niby pokazuje realia, wysmiewa je, ale w kiepski sposob.
w nieco lepszy robi to np. "Pogoda na jutro".
filmy lubie - fantasy, thrillery & przygodowe. oczywiscie wliczam w to klasyke. no i dobre komedie ;-D
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2007-01-08, 22:05
W sumie to niczym nie pogardze. W niedzielne popoludnie lubie z tata obrzejrzec jakis film dokumentaly (ale coraz rzadziej), czasem komedia sporadycznie horror. No i placze na badziewnych romansach
Filmy : zrobmy sobie wnuka , pan wolodyjowski, skarlet (<- nie wiem czy to cala nazwa )speed niebezpieczna szybkosc i... mam pustke w glowie
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Komedie romantyczne i komedie "młodzieżowe" - takie przygłupawe, w stylu American Pie czy Mrówki w Gaciach :>
No i horrory! Yeah ! Ale takie, które gdy oglądnę, to aż mnie bolą wszystkie mięśnie (ściskane podczas oglądania ze strachu)
PS. Oglądałam jakiś czas temu Siostry Magdalenki, nie wiem czy to podpiąć pod horror czy pod co, ale film naprawdę wyśmienity, i pokazuje całą prawdę o ........
Wysłany: 2007-04-20, 21:22
komedie bo pozwalają zrozumieć ludzi
dramaty bo pomagają docenić życie, które może się jeszcze skończyć happy Endem
sensacje bo lubię jak się coś dzieje a dialogi sa mniej ważne
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.