Wysłany: 2006-03-27, 08:14 hostel
w razie gdybyscie sie napalili na ten film z blizej nie znanych mi powodow firmowany nazwiskiem Tarantino to z dobrego serca wam odradzam,
jest nudny glupi i pusty jak dzwoneczek przy saniach mikolaja
zawiera dwa podstawowe czynniki gwarantujace sukces na rynku amerykanskim:
wulgarny sex i wulgarna przemoc
watek sie zupelnie nie klei przez pierwsze 45 min jest potwornie nudno potem robi sie tylko nudno ale za to niesmacznie bo ta przemoc... zbyt brutalna i zbyt bezsensowna, wcale nie szokujacym zakonczeniem jest to ze z owego tytulowego hostelu ludzie sa porywani na zamowienie i w wymyslny sposob mordowani przez bardzo bogatych i szalenie znudzonych widzialam juz takie scenariusze kilkanascie razy
nudy nudy
dla mnie z kategorii: zmarnowane poltoragodziny zycia ktorych nikt mi nie zwroci, nie ogladajcie tego badziewia
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Ehh, też bym sobie poszedł, ale nie ma z kim. ;P
Samemu to trochę smutno.
jak cie nie rasi meskie towarzystwo to mogo isc z toba bo amm ten sam problem
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Matys, specjalnie dla ciebie zrobie to co moja koleżanka, chodziła po rynku i prosiła o drobne na bilet bo chce pójśc z koleżanką a ona juz ten film widziała i nie chce kasy znów wydawac podobno zebrała xD ja sama ja wspomogłam
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Matys, specjalnie dla ciebie zrobie to co moja koleżanka, chodziła po rynku i prosiła o drobne na bilet
O dzieki Az tak sie poswiecisz Jak dobrze pamietam chcialas mnie jakis czas temu ugrysc a teraz az tak mi pomagasz W takim razie dobra z Ciebie fumfela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.