Hey. Piszcie coś o filmach (horrorach) które podbiły wasze serca No ja zaczne od starego dobrego Draculi. Pierwszy raz chyba oglądałem jak miałem z 8 lat
_________________ "Jedyną mą nadzieją jesteś Ty, rzeko życia, co zrobić mam, gdzie Twoje źródło, powiedz mi..." /RR/
Wysłany: 2007-01-21, 20:37
Ring, ale japonska wersja... rzeczywiscie podbil moje serce.. malo sie nie zlalam ze smiechu. Im bardziej tworcy filmu staraja sie by bylo strasznie tym mniej im to wychodzi. Np. "Ptaki", niby dobry horror a nikt sie go nie boi. Tak czy siak moge u jeszcze w rubryczke wsadzic: Frankensteina i Dracule.
Ring, ale japonska wersja... rzeczywiscie podbil moje serce.. malo sie nie zlalam ze smiechu. Im bardziej tworcy filmu staraja sie by bylo strasznie tym mniej im to wychodzi
buhehehehe ogladajac japonska wersje piszczalam ze smiechu, najbardziej bawil mnie jezyk, ktory pasuje mi predzej do komedii czy tez kreskowek <czarodziejka z K.> niz do horrorow. I jak tu zachowac powage?
Jesli chodzi o mnie to:
-Omen(y)
-stara wersja "mgly" - ogladalam bedac malym baczkiem,moj pierwszy horror
-Dracula
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ona ze swoimi dwoma tygodniami zycia na liczniku jest jeszcze za glupia, zeby sie bac czegokolwiek. jej pierwszym horrorem w zyciu bede ja. <zlowieszczy smiech nr.2>
Cytat:
Nieprawda!!
moze po prostu w ten sposob oszczedzaja?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Osobiscie ogladałam tylko obydwie części The Ring na klątwie ... wszyscy umierlai ze śmiechu a ostatnio myślałam, że "Głosy" będą fajne ale jak dla mnie taki sobie oczywiscie były czasami takie momenty ale głównie film taki sobie
_________________ non tam bene cum rebus humanis agitur, ut meliora pluribus placeant...
Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi. xD
nie przepadam za tym gatunkiem filmowycm dzyz wg mnie nie ma zadnego przeslania w ogole leoeij sie o dzisiejszych produkcjach nie wypowiadac.
japonskie horrory sa o niebo lepsze od wszelkiego innego szitu i moge powiedziec ze jedynym horrorem ktory mi sie podobal był shutter ;c
_________________ Nie wierz nigdy nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się nie
Wierz nigdy nie w to niebo które zawsze niebieskie jest
a ja i tak najbardziej lubie dom na nawiedzonym wzgórzu w wersji oryginalnej =]
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
1. The Ring
* Niektórzy Kumple Bali się to oglądać jak i opowiedziałam o The Ring 1..
Ja się jakoś tak tym filmem nieprzejełam.. Bardzo bym chciała jeszcze raz obejrzeć:P
2. Dom woskowych ciał..
* Dobry film ale ja się nie bałam..
3. Krwawa Masakra w Hooliwood(czy jak się to tam pisze.)
* Fazowe..
4. Skrytka pod schodami(jeżeli dobrze pamiętam)
# Fazowe..
wszystkie czesci Piły najgorsza moim zdaniem 3...
The Ring, Dom woskowych ciał tez byl dobry, Taksańska masakra piła mechaniczna, Blair witch project (pierwsza częśc) i chyba wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.