No fajny film... mnie osobiście przestraszył trochę, bo akurat siedziałam sama w domu i było już ciemno... ale dziwne bo nieźle się na tym filmie wzruszyłam xD
Taki opis bym sobie przyporządkowała filmowi "Dark Water"
Generalnie z horrorów to "Zakonnica" (masakrsien jak dla mnie)
Może jeszcze (choć słabiutki film) "SIła strachu"
Świetny film - "Delikatna" - naprawdę niezły
Tak samo "Hostel"
Pausa napisał/a:
Egzorcyzmy Emily Rose
Ooo ile to ja się nasłuchałam jaki to on niby straszny... oglądnęłam pierwszy raz, nie był straszny. Myśląc, że może po prostu go nie zrozumiałam - oglądnęłam drugi i trzeci raz ... kiszka... słaby... a ja horrorów zazwyczaj się boję
Wampirzyca napisał/a:
13 duchów
Pamiętam, gdy oglądałam go z koleżanką, jak miała być ta scena z wanną, w której siedziała zakrwawiona dziewucha, koleżanka powiedziała, żebym nie patrzyła, bo nie zapomnę tej sceny nigdy. Popatrzyłam, a teraz za każdym razem jak wchodzę do wanny, lub przynajmniej widzę u kogoś jakąś- przypomina mi się ta scena
Świetny film - "Delikatna" - naprawdę niezły
Tak samo "Hostel"
Hostel? świetny? Chyba masz matwice mózgu.. hostel wywołwyał tylko obrzydzenie nagromadzeniem brutalnych scen, zadnej finezji - sama sieczka i rzeźnia, gratuluje nawaniem Hostelu swietnym horrorem..
Sawka napisał/a:
Wampirzyca napisał/a:
13 duchów
Pamiętam, gdy oglądałam go z koleżanką, jak miała być ta scena z wanną, w której siedziała zakrwawiona dziewucha, koleżanka powiedziała, żebym nie patrzyła, bo nie zapomnę tej sceny nigdy. Popatrzyłam, a teraz za każdym razem jak wchodzę do wanny, lub przynajmniej widzę u kogoś jakąś- przypomina mi się ta scena
Orany boskie xD masz niski próg bólu, 13 duchów to paradia horroru klasy B, nie wiedzałem ze ktos mógł nabawic się urazu od takiej bajki polanym lekkim sosem.. niewiadomo czego xD
Ostatnio zmieniony przez ViniCator 2007-06-16, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Hostel? świetny? Chyba masz matwice mózgu.. hostel wywołwyał tylko obrzydzenie nagromadzeniem brutalnych scen, zadnej finezji - sama sieczka i rzeźnia, gratuluje nawaniem Hostelu swietnym horrorem..
Wybacz, ale Twoja "delikatność" nie musi oznaczać, że od razu mam "martwice mózgu" no więc tak zwane.. "sorryyyy"
ViniCator napisał/a:
Orany boskie xD masz niski próg bólu, 13 duchów to paradia horroru klasy B, nie wiedzałem ze ktos mógł nabawic się urazu od takiej bajki polanym lekkim sosem.. niewiadomo czego xD
Spójrz łaskawym okiem na datę premiery tego filmu to co nieco Ci to wytłumaczy
Wysłany: 2007-06-18, 21:16
ViniCator napisał/a:
Zgadzam się. Oglądałam to ze szczerym zawodem na twarzy.
Co do horrorów, mój ulubiony The Ring, chociaż druga część trochę gorsza była, Gothika bardzo fajna, chociaż nie była bardzo straszna. Oglądał ktoś Klątwę? Jak na mnie była taka sobie. Czegoś innego się spodziewałam.
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
Oglądał ktoś Klątwę? Jak na mnie była taka sobie. Czegoś innego się spodziewałam.
Oglądałam. Średnie. Bynajmniej byłam starsza niż oglądając 13 duchów
Właściwie to nie średnie tylko do kitu. Jedyne co mi się podobało to moment, gdy zacięło mi się dvd w momencie "szczytowym akcji" i piszczało na cały dom hihi ale to już zasługa mojego sprzętu
A oglądał ktoś Ziemię Potępionych?
Jest taki nawet, nawet
1. The Ring
* Niektórzy Kumple Bali się to oglądać jak i opowiedziałam o The Ring 1..
Ja się jakoś tak tym filmem nieprzejełam.. Bardzo bym chciała jeszcze raz obejrzeć:P
2. Dom woskowych ciał..
* Dobry film ale ja się nie bałam..
3. Krwawa Masakra w Hooliwood(czy jak się to tam pisze.)
* Fazowe..
4. Skrytka pod schodami(jeżeli dobrze pamiętam)
# Fazowe..
Dom woskowych ciał ... scierwo ! Paris Hilton w ogole tam nie pasowala ....
_________________ Podskakuj - (jakby twoja dupa miała czkawkę)!
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-25, 13:45
"Martwica mózgu" oraz "Lśnienie "
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-25, 16:52
much napisał/a:
Hostel 2
eeee... mocno naciągane.
pierwsza część szokowała bezwzględnością i brutalnością ludzi, o której nie zdajemy sobie sprawy, tutaj natomiast pokazano nam na podstawie innych bohaterów to samo. nic nadzwyczajnego, przewidywalne i nużące. po godzinie trwania film się rozkręca. nic poza tym.
13 Duchów
Laleczka Chucky - nawet teraz nie trzymam lalek w pokoju bo się boję
Inni
The Rose Red
Koszmar z ulicy Wiązów - zawsze dwa dni po nie mogę spać
Egzorcysta - jeszcze ani razu nie dotrwałam do końca
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Wysłany: 2007-07-05, 16:40
Horrory uwielbiam, jednak tych naprawdę dobrych jest naprawdę niewiele.
Niektóre z założenia filmy grozy po prostu śmieszą.
Mój ulubiony?
Oszukać przeznaczenie.
Nie jest bardzo przerażający, jednak za każdym razem wzbudza we mnie emocje.
*Klątwa,
*Oszukać przeznaczenie(niekoniecznie straszne)
*Droga bez powrotu,
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Delikatna - mi się podobał tylko szkoda, że "mechaniczna dziewczynka" okazała się pielęgniarką.
Wzgórza mają oczy - jeeeezu i ktoś mówił, że to horror ? jeah! beznadzieja nawet tego nie oglądajcie, bo nie dość, że latają tam jakieś dzikusy i wydają odgłosy -ugauga! to jeszcze już w pierwszą noc zabito 3 osoby i prawie zgwałcono dwie:P <lol2>
The blair with project - super:) fajne zakończenie bach! i sama kamera została:P
Egzorcysta
The ring, The ring 2
Klątwa <lol2> buhahaha wprost mnie powaliło
Egzorcyzmy Emilly Rose
_________________ non tam bene cum rebus humanis agitur, ut meliora pluribus placeant...
Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi. xD
Nom ja ogladałam klatwe:D:D troszke staraszna... Dom woskowych ciał z wspaniala Paris Hilton<lol2> a i the ring tez moze byc ale.Zakonnica to tylklo urywki ogladalam ale z tego co widzialam to taki straszny:D:D
Uwielbiam horrory, lubię się bać, lubie ten dreszczyk emocji i adrenaliny.
Takie typowe horrory zaliczające się do mojej składanki to:
-Hostel
-The Ring
-The Ring 2
-Klątwa
-Delikatna
Te moge polecić fanom horrorów:)
Takie typowe na poziomie:)
ogolnie japońskie:
oba ringi, dwie klątwy, dark water... no i jeszcze nawiedzony, egzorcyzmy emily rose,...
hm,... wiecej grzechow ni epamietam. ale jak przypomnie - napisze.
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
Zagubiona__
Wysłany: 2007-11-01, 15:54
Klątwa według mnie była beznadziejna, ale każdy ma swój gust.
Mi się podobał ring jeden i dwa.Japoński ringu też był dobry ale jednak gorszy od amerykańskiego.
Krąg zero narodziny też był fajny.
_________________ Zakochana bez wzajemności................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.