Więc chciałbym poznać waszą opinie na temat tego filmu. Moim zdaniem to ten film jest po porostu wspaniały:D!!! Chociasz już druga część tego musicalu nie była tak dobra jak pierwsza ale niebyło najgorzej:P A z całego fimu to cały czas podziwiałem Vanessa Anne Hudgens :serce:serce::serce: ona jest (jak dla mnie) Boska!!!:*
Wysłany: 2008-01-04, 16:11 Re: High School Musical
Wolę kromkę z masłem i ketchupem. Takoś jakoś mi się skojarzyło.. ;>
Nie podobał mi się ten... film.
Po wrażeniach z jedynki, jak usłyszałam o 2, już wiedziałam że nie obejrzę
tego nigdy w życiu. O.
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
A mi sie bardzo podobały obie części.
Ogólnie lubię musicale i filmy z elemantami tańca i muzyki.
a HSM? - fajni aktorzy, niezła muzyka i dość ciekawa fabuła.
polecam
Wysłany: 2008-03-17, 18:57
Po prostu wiem ze po nim wiele sie spodziewac nie mozna nie lubie takiego malo ambitnego kina dlatego juz na wstepie wole sobie odpuscic.
A brak logiki? Hmmm nie napisalem ze mi sie nie podoba tylko ze mi sie nie spodoba a to roznica. Nie spodoba mi sie dlatego ze jest wlasnie bez wiekszej ambicji i rozrywka nie w moim stylu moze kiedys sie zdobede zeby ogladac przewijajac ale raczej watpie.
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Wysłany: 2008-03-17, 19:40
Po usłyszeniu przypadkiem paru piosenek aktorów z tego czegoś (skoro grają tak jak śpiewają to masakra) wolałem sobie nie psuć humoru tym filmem. Nie wiem czym się niektórzy zachwycają , z tego co wiem to mało ambitny tytuł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.