Wysłany: 2005-11-25, 20:15
jasne ze ide nie ma mowy zebym nie poszla... zawsze chodze na ostatnie seansy i wiecie co? na harrym jest duzo doroslych, nie mlodziezy tylko doroslych bez dzieci
jak bylam na poprzedniej czesci to bylo czworo dziadkow (dwa malzenstwa jak sadze) i nawet dla przyzwoitosci nie mieli ani jedego wnuka
hary rulez:D
tez bede taka w ich wieku
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
to dziwne co mówicie że było więcej dorosłych itp. przynajmniej nie u mnie w mieście byłem na premierze o północy specjalnie żęby był wiek raczej wyrównany i bez tekstów w stylu poczytaj mi mamo a tu co nic tylko pokebola cza było wzioc i te wszystkie 10-9 latki łapac
Wysłany: 2005-11-27, 02:07
ok wrocilam godzine temu z seansu
film jest Dobry, chociaz wycieli pare watkow nadal trzyma sie kupy... a efekty specjalne........ qrcze jak sobie przypomne tego sztocznego lwa a Jumangi czy jak to sie pisalo,a smoki w harrym ? nie widac juz roznicy miedzy sztucznym i naturalnym
polecam ale to film dla fanow ksiazki raczej
Być może poszedłbym na ten film, ale tylko wtedy, gdyby kino nie było takie drogie (naprawdę nie każdego na nie stać). Nie czytałem książki, ale widziałem poprzednie części filmu. Podobały mi się, więc trzeba będzie załatwić sobie jakąś internetową kopię...
Fakt faktem kino jest drogie. A niby taka kultura dla mas...
Harrego czytałam, nawet tłumaczenie 6 części z neta, i podoba mi się ta seria, dlatego myśle, że w weekend się do kina wybiore. Nie jest ze mnie aż taki fan żeby na premiere lecieć i ściskać się w tłumie ludzi w kinie
Wysłany: 2005-12-03, 20:26
AnUsIa17, to nie mozesz sie wypowiadac, ja bylam wrogiem Harryego poki nie przeczytalam, teraz naleze do fanek
Matys, nie badz zlosliwy a jak chcesz byc to nad tym popracuj, AnUsIa17, nie mowi ze nie czyta grubych ksiazek, tylko ze nie czyta Harry'ego
Hm, filmy nie są takie złe, aczkolwiek brakuje mi wielu wątków, które były poruszane w książkach. Wiem, że nie wszystko da się zamieścić w filmie, ale to, co zrobiono z "Więźniem Azkabanu", to przechodzi ludzkie pojęcie. "Czara Ognia", choć bardziej mi się podobała, niż "Więzień...", też sprawia wrażenie takiej "oderwanej". Chyba najbardziej podobała mi się "Komnata Tajemnic".
Hm, jeszcze jedno. Polski dubbing... i wszystko jasne.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-23, 13:09
Potworek napisał/a:
Polski dubbing... i wszystko jasne.
Zgadzam się, polski dubbing jest do kitu. Idiotycznie dobierają głosy, które przeważnie nie pasują do postaci. Lepiej by było, gdyby dali lektora.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.