Zgadzam się, polski dubbing jest do kitu. Idiotycznie dobierają głosy, które przeważnie nie pasują do postaci. Lepiej by było, gdyby dali lektora.
to jest cos strasznego w ogólnie nie umią dobrać głosów ... piskacze takie, aż wstyd. Ale ogólnie co do Harrego ksiązki jak i filmu: czytałam, byłam w kinie i uwielbiam.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Ta ksiazka jest lepsza od filmu, ale ogólnie jest genialna, poprostu extra! czytam kazdy tom po 5 razy i dalej mi sie ne nudzi.. chcialabym byc w ich swiecie...<marzyciel>
tak tak, ja tez zawsze chcialem zyc w sredniowieczu, byc rycerzem itd. Ale co gdybym faktycznie zyl w sredniowieczu i byl, powiedzmy, chlopem panszczyznianym? Albo juz nawet zaszalejmy, bylbym rycerzem, ale zginalbym podczas pierwszej bitwy i nikt nie zdazylby napisac o mnie ksiazki?
pomysl sobie, ze zyjesz w ich swiecie i jestes yy Lockhartem.
ostroznie z takimi nieostroznymi stwierdzeniami! ;-)
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-23, 20:43
Mordred napisał/a:
ostroznie z takimi nieostroznymi stwierdzeniami! ;-)
Oj Mordredzie, to sobie pomarzyć nie można? To tak jakbym miała ostrożnie marzyć o lataniu, bo przecież zawsze można spaść.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-01-24, 14:20
Loboze, ja uwielbiam braci Warsleyow, Freda i Georgea, bo sa rudzi i sa blizniakami, ale uwielbiam tylko tych ksiazkowych. Gdybym tam chidzila z nimi do szkoly zgwalcila bym Freda, jaks bardziej mi pasuje. Pomarzyc zawsze mozna.
przeczytałam każda część kilka razy. Na każdym filmie byłam w kinie i po kilka razy oglądałam na DVD. nie moge doczekac sie ekranizacji V tomu i VII tomu w sklepach,
jestem uzalezniona od HP
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.