Od siebie mogę polecić niedawno oglądany film "Plan doskonały" ("Inside Man"). Jest to pierwszy od dawien dawna amerykański film, który mnie naprawdę wciągnął i się podobał. Szczególną uwagę zwraca tajemniczy przywódca grupki napadającej na bank, który upiera się, że skok ma zaplanowany i przemyślany w każdym calu - oglądający zasanawia się, co tak naprawdę chodzi mu po głowie i jaki będzie jego następny ruch. No i jeszcze te zmyślne stroje malarzy - bez nich film straciłby na klimacie.
Girl, inturepted (Przerwana lekcja muzyki)
Girl with a pearl earing (Dziewczyna z Peela)
Capitan's Corelli mandolin (Kapitan Corelli)
Deth poets society (Stowarzyszenie umarlych poetow)
Hooligans
50 first dates (50 pierwszych randek)
xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-09-23, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
Before Sunset (zarowno pierwsza czesc jak i druga)
swietne filmy, kazda dziewczyna ktora wzrusza sie przy badziewnej Szkole Uczuc powinna je obejrzec, zeby w koncu zobaczyc jakis DOBRY romans ; >
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Piękny Umysl i Forrest Gump-te filmy MUSI obejrzec kazdy. Nie bede pewnie zbyt oryginalny jak polece "Żywot Briana" i "MP i Święty Graal" oprocz tego wiekszosc jesli nie wszytskie filmy z T.Hanksem na czele z "Fildelfią". A na koniec Efekt Motyla-pierwsza czesc, druga odradzam psuje caly urok jedynki.
_________________ Always look on the bright side of life.
Ostatnio zmieniony przez sapik23 2007-10-02, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
afroman
Wysłany: 2007-10-15, 23:37 witam
hej jestem tutaj nowy i chce się ze wszystkimi przywitac byłem dzis w kinie i przed pokazem filmu ogladnalem trailer do nowego filmu "SUPERSAMIEC" nawet może być z tego fajny film cos w stylu starego dobrego "american pie" mam zamiar poszperac cos wiecej w necie i znalezc wiecej infi na ten temat do zobzczenia POZDRO
[ Dodano: 2007-10-17, 20:39 ]
witam wszystkich ponownie, poszperalem w internecie i znalazlem jeszcze wiecej ciekawych rzeczy, sprobojcie odwiedzic www.superwacek.pl, superstronka naprawde, goraco polecam i zycze milej zabawy
Zagubiona__
Wysłany: 2007-11-02, 17:26
Ja polecam "Przeczucie","Niepokój" i "Ring".Naprawdę świetne filmy.
_________________ Zakochana bez wzajemności................
Tak czytam wszytskie posty od początku i owszem zgadzam sie z wiekszościa jest tu wymienione wiele świetnych filmów. Ale jak dla mnie powinny zostać tu wymieniona trylogia o hobbitach (dla tych co lubią fantazję a zarazem przygodę) mianowicie "Władca pierścieni" 1,2,3
Ale jak do tej pory jescze nic nie pobiło 300 SPARTAN składam pokłony dla twórców
_________________ Dum spiro, spero. - Dopóki oddycham, nie tracę nadziei. (cicero)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.