hehe, to jak jest z Wami, ogladacie czasem? chodzi o filmy zarowno dla dzieci jaki te teoretycznie dla dzieci, ale z takim huorem, że i dorosły ma niezły ubaw... w sensie shrek, wpuszczony w kanał, tupot małych stop, epoka lodowcowa itp...
ja praktycznie wszystkie taie pozycje zaliczam. ostatnio byłam prawie że dzień po dniu na Happy feet - o tych pingwnkach i na wpuszczony w kanał - o ty szczurku. to powiem tak: ten drugi film jest zabawy, ale taki trochę...hm.. zboczony, no ja nie wiem... szczerze, to bardziej podobały mi sie pingwiny. po prostu sa tak mega fajne, zabawne, teksty duper, muzyka zreztą tez. naprawdę kupe dobrej zabawy miałam w kinie. polecam
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Animatrix b.b.b.b.b. dobry i niezwykle klimatyczny, Shrek (na upartego oba, ale drugi to juz nie bylo to samo, nie mowie o wykonaniu, tyko... swiezosci) tez dobry.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Trawię niemal tylko japońszczyznę: "Monster", "Death Note", "Black Lagoon", "Mushishi", "Paranoia Agent", "Welcome to the NHK!", "Bleach", "Samurai Champloo", "Golden Boy"...
Z tym że nie są one (w większości) ani kierowane do dzieci, ani, jak to napisałaś, "teoretycznie" kierowane do dzieci. Są po prostu dla starszego widza.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-12, 16:04
Shrek I i II
Epoka Lodowcowa I i II
Madagaskar
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ja uwielbiam filmy wiec ogladam wszytsko co popadnie... i filmy i seriale animowane również... Ostatnio ogladałam "skok przez płot" nawet nawet a teraz trzeba zobaczyc Happy Feet
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-12-14, 22:34
Sie oglada Super ! Co tam... bajki są dla ludzi a filmek o szczurku był extra... byłam w kinei z chłopakiem, a prócz nas same dzieci
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
*faris
Wysłany: 2006-12-14, 22:55
Shrek 1 i 2, Madagaskar, Epoka lodowcowa 1 i 2, Garfield ;] nie pamiętam co tam jeszcze było ale lubię bajeczki hrhrhr
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ostatnio ogladalam Rudolf,czerwononosy renifer siostra mnie namowila. takie sredniawe
teraz poluje na Happy feet. widzialam reklame,rozlozyla mnie. musze to zobaczyc.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.