Słyszałem ,ze film genialny!!
Próbowałem złapać gdzies go na torrentach niestety bezskutecznie.
Niepowodzeniem zakończyła się próba poszukiwawcza moje kumpla na sieci (były tylko wersje nakręcone kamera w kinie ).
Czekam z niecierpliwością ogólnie rzecz ujmując.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Egzorcyzmy to według mnie naprawdę perełka wśród filmów oscylujących w tematyce thriller/horror. Dlaczego? MOże dlatego, że sprawia, iż zaczynamy myśleć, zaczynamy się zastanawaić i kombinować. Może dlatego, że film nie podaje nam na tacy gotowych rozwiazań zagadki, tylko akceptuje wszystkie nasze przeczucia. jest wiele momentów, w których wbijałam paznockie w kinowy fotel, ale przede wszystkim to rozrywka intelektualna. naprawdę polecam.
_________________ prostactwu i miernocie zdecydowane NIE
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-16, 16:14
Tafta napisał/a:
jest wiele momentów, w których wbijałam paznockie w kinowy fotel, ale przede wszystkim to rozrywka intelektualna
ja między innnymi z tego powodu wybrałam sie ten film. Zasiadłam wygodnie, ale nie zostawiłam paznokci w fotelu, chciałam czegoś co mną konkretnie wstrząśnie, ale się trochę zawiodłam, może za dużo oczekiwałam.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
ja między innnymi z tego powodu wybrałam sie ten film. Zasiadłam wygodnie, ale nie zostawiłam paznokci w fotelu, chciałam czegoś co mną konkretnie wstrząśnie, ale się trochę zawiodłam, może za dużo oczekiwałam.
Dlatego go NIE oglądałem.
Nie sądziłem, że mną wstrząśnie.
Egzorcyzmy to według mnie naprawdę perełka wśród filmów oscylujących w tematyce thriller/horror. Dlaczego? MOże dlatego, że sprawia, iż zaczynamy myśleć, zaczynamy się zastanawaić i kombinować. Może dlatego, że film nie podaje nam na tacy gotowych rozwiazań zagadki, tylko akceptuje wszystkie nasze przeczucia. jest wiele momentów, w których wbijałam paznockie w kinowy fotel, ale przede wszystkim to rozrywka intelektualna. naprawdę polecam.
Nic dodać ,nic ująć. Bardzo trafne słowa odpowiadające także za mnie.
Dodatkowego smaczku dodaje fakt ,że historia Emily Rose oparta jest na autentycznych wydarzeniach ,co zawsze sprawia ,że do filmu podchodzi się nieco inaczej niż w przypadku czystej fikcji.
Polecam gorąco!
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ogladalam,nawet pare razy....bardzo fajny film. daje duzo do myslenia. w dodatku oparty parwdziwych zdarzeniach. niektore momenty mnie naprwade przerazaly.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Ja i moja klasa mieliśmy jechać na premierę, ale nasza wychowawczyni oczywiście się nie zgodziła, a prywatnie nie miałam z kim jechać. Tak bardzo chciałam go obejrzeć. No ale wciąż czekam na dobrą wersję w torrentach
_________________ We mnie sex...we mnie grzech...we mnie małe dziecko jest...we mnie świeta dziś...we mnie córka i mały świr!!!!
Kameleon to nim się staje...!!!!!
Moni
Wysłany: 2006-09-28, 16:11
ogladalam kilka razy...fajny, bo na faktach...za pierwszym razem to nawet niezle w kinie sie ze znajomymi balismy ale kiedy ogladam go kazdy nastepny raz nie wywiera na mnie takiego wrazenia a szkoda, bo niektore sa takie, ze nie wazne ile razy je ogladasz to i tak odczucia masz takie same...
ja przyznam sie, ze wiekszosc filmu przespalam, wiec nie za bardzo wiem o co w nim chodzilo (zeby nie powiedziec ze wcale nie wiem ) ale chetnie obejrzalabym go sobie jeszcze raz (tym razem bez spania )
_________________ You may think You don't like me, but You really worship me!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.