Ezorcyzmy Emili Rose to swietne przedstawienie człowieka opętanego przez szatana.
Bardzo spodobała mi się postawa chłopka, który nie opuszcza swojej dziewczyny i jest z nią do końca (zycia)
nienajgorszy. byłem na tym z klasą, najlepsze było, jak w połowie seansu, w momencie, kiedy pokazywano stojącego niedaleko jakiejś yy stodoły szatana, niechcący zamiast dźwięku zaczął grać Brian Adams ('Everything I do' xD), najpierw wszyscy pelna konsternacja, potem przestalo nas to juz nawet bawic, to sie poszedlem do operatora upomniec o normalny dzwiek, bo szatan, egzorcyzmy i Brian Adams, to jednak - jakby nie patrzyc, nieco nie pasuje do siebie. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-20, 17:28
Mordred napisał/a:
iechcący zamiast dźwięku zaczął grać Brian Adams ('Everything I do' xD)
Mordred się właśnie wtedy przebudził W takim momencie nam to zrobili, że trzeba było obejrzeć w domu jeszcze raz, i po cholere do kina na takie łajno jakie tam odstawili ^^ Ale Brian Adams i egzorcyzmy.mhm.. całkiem całkiem ale nie w tak kluczowym momenie ;]
Co do filmu, to polecam, Emily ciekawe pozy przyjmuje ;]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2007-05-20, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Co do filmu, to polecam, Emily ciekawe pozy przyjmuje ;]
mi rowniez film sie podobał. Był taki prawdziwy i jednak troche strachu tez budził. Polecam bardzo. Film naprawde swietnie zrobiony, pobudza do myslenia. Moze do zastanowienia sie nad samym soba. [moje odczucia] ^^
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-06-18, 20:58
Oglądałam i mi się podobał. Najlepsza scena była, kiedy ona biegła i wydawało jej się, że twarze ludzi na ulicy zmieniają się w jakieś takie, co wyglądały jak maski na halloween xD
_________________ "Najlepiej jest łgarzom powierzyć tajemnicę, bo choć ją wyplotą,
to im nikt nie uwierzy."
Wysłany: 2007-07-02, 20:46
Niestety nie widziałam jeszcze tego filmu, ale zamierzam go obejrzeć, tyle, że nie wiem jeszcze kiedy xP
Słyszałam, że to fajny film, zresztą czytając Wasze opinie, nie wątpię, że film godny polecenia...
Muszę go w końcu obejrzeć, tymczasem pozdrawiam :*
_________________ >> I am what I am... Don't try change me!! <<
Oglądałam 2/3 razy, na mnie wrażenia wielkiego nie zrobił, ale moja przyjaciółka płakała ze strachu (poważnie). Film działa na psychike jeśli naprawde ktoś się wczuje, bo jeśli ktoś podchodzi z dystansem do tego to jest ok. Ale polecam, wart obejrzenia.
.film ciekawy, fajnie zrobiony .mnie najbardziej podobała się scena z 'jeden, dwa, trzy, cztery, pięć, sześć' - w stodole
taaaa mnie tez osobiscie najbardziej podobala sie ta scena....
nawet byla taka ktora mnie rozsmieszyla jak Emily przestraszyla te babcie w kosciele
ogolnie film robi wrazenie
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
Oho film polecam ale nie dla wszystkich..Sama po tym filmie mam nieźle "nasrane" i do tej pory jak się budzę o 3 w nocy to robie pod siebie:/
Jeśli ktoś szuka w filmie tylko dobrych efektów specjalnych to niech se da z miejsca siana..
Film potęzny pod względem psychologicznym,szczególnie dla wierzących w Boga
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.