Oglądał ktos "DOm Woskowych ciał" co o nim myslicie?? jak dla mie film za isty... moglabym go oglądac calymi ddniami i nocami...i idzie sie wytraszyc... i lepiej nie jejsc przy tym filmie bo sa momenty obrzydzajace... naprawde... przynajmniej jak dla mnie...
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Niestety film mnie zawiódł. Jak dla mnie słabiutko ,naprawdę słabiutko.
Szkoda ,ze ostatnimi czasy jeżeli chodzi o horrory to ilość nie idzie w parze z jakość.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Moni
Wysłany: 2006-10-26, 11:01
moi zdaniem film beznadziejny, z denna fabula podobal mi sie tylko motyw jak paris hilton wbili w leb dzide
Według mnie może być !!
Widziałam gorsze... A uwielbiam horrory, a najbardziej o młodzieży...
Był oryginalny i muzyka dobrze dobrana do odpowiedniej sceny.
Może dlatego mi sie podobał, że czesto ogladałam kulisy filmu jak go kręcili, wypowiedzi aktorów itd...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
*Apple
Wysłany: 2006-11-10, 21:47
A ja oglądałam tylko do połowy, bo nie zdązyłam dalej, bo brat wykasował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.