Wysłany: 2008-01-19, 21:58 cartoon network
owa stacja podbila wiele dzieciecych serc, mimo ze jest przeznaczona dla mlodych widzow, ogladaja ja zarowno dorosli jak i dzieci.
Jakie sa wasze ulubine kreskowki tam wyslwielane?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-01-19, 22:03
o jaaaaaa stare dobre czasy.. teraz już niestety nie mam tego kanału. A jak miałam jakieś 8-10 lat to miałam ale, o ironio, po angielsku xD co mi bynajmniej nie przeszkadzało w oglądaniu
ulubione: Tom i Jerry (plus dodatkowy za brak tekstu xD), Scoobyy Doo, Two stupid dogs, Dexter, Johny Bravo, Miś Yogi i ten kurczak co się jąkał i o tych dwóch myszach co jedna miała wielki mózg xD
[ Dodano: 2008-01-19, 22:08 ]
a i jeszcze ofc Struś Pędziwiatr <3
mii mii!
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-01-19, 22:11
Rdzawa napisał/a:
teraz nie oglądam, ale kiedys kot wariat (tom & jerry) i struś pędziwiatr
no ti sie nie dziwie ze jestes taki suchar
Zanim byla jeszcze wersja polska ogladalam toma i jerrego, krowe i kurczaka, mimo ze nic nie rozumialam ale strasznie cieszylam jape ^^ ale kiedy zaczely si epolskie... wpadlam w mini nalog ^^
poczawszy od dexera, atomowek, johnego bravo, krowy i kurczaka, lasicy skonczywszy na samuraju jacku i x-men evolucji ^^
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-01-19, 22:18
Prymas napisał/a:
Krowę i Kurczaka
tak, to też ^^ pamiętam jak kiedyś krowa została wywinięta na lewą stronę a może to te psy?
Prymas napisał/a:
Johnego Bravo
oł mama
Prymas napisał/a:
Teraz już nie tworzą takich kreskówek.
dokładnie, tylko jakieś badziewne x-meny, batmany atomówki -.-
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-01-19, 22:22
shala napisał/a:
x-meny
ta bajka powstala gdzies w okolicach powstawania krowy i kurczaka xD bardzije mowisz tu o nowoczesnej technologii xD
krowa i kurczak to taka typowa kreskowaka, rysowana itp te nowe to w wiekszosci komputerowe animacje
A, właśnie! Dwa głupie psy też były świetne. Dawno nie oglądałem... Chyba sobie na YouTube jakiegoś odcinka poszukam.
shala napisał/a:
dokładnie, tylko jakieś badziewne x-meny, batmany atomówki -.-
To jeszcze nic. "Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster" jest absolutnym przykładem żenady. Rzygać mi się chce jak widzę tego niebieskiego miłego stworka.
Wysłany: 2008-01-19, 22:25
Prymas napisał/a:
Rzygać mi się chce jak widzę tego niebieskiego miłego stworka
mowisz o blu? to jeszcze nie jest takie glupie, najgorsze sa te ninja z tym dzieckiem co juz jest lyse i wyglada jak wieczne dziecko po chemii, jeszcze wiekszym gownem jest klan na drzewie
Wysłany: 2008-01-19, 23:16
ej, strasznie nie lubilam 2 glupich psow, jak dal mnie za durne to bylo.. moze bylam za mala ? w kazdym razie jedno co mnie w ich bawilo to jak tn duzy puszczal baczki ^^
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-01-22, 20:05
Krowa i Kurczak oraz Jam Łasica to moje ulubione bajki z cartoon network :-)
z tych aktualnych uwielbiam Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster i Harcerza Laslo ;-)
zawsze wzbudzają we mnie ogromne ilości smiechu :-)
lubię też jeden odcinek Johnny'ego Bravo w którym śpiewa piosenkę "Johnny, Johnny to jest śliczny chłopiec, Johnny, Johnny zjada jajek kopę, Johnny, nie patrz mu prosto w oczy, bo-Ci-w-nie żaba wskoczy!... " ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.