Nie wiem co za łoś to skasował, pewnie Mokra, ale jak piszę "Johny B." i KAŻDY wie, że chodzi o Johny'ego Bravo, to może lepiej tego nie usuwać, skoro jest na temat?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2008-02-15, 19:41
Mordred napisał/a:
KAŻDY wie
a ja nie wiem
Mordred napisał/a:
Nie wiem co za łoś to skasował, pewnie Mokra
grzyb Cie to powinno obchodzic, byl to post na niskim poziomie intelektualnym, bez wyjasnienia itd; nie jestes tu nikim by mowic "kazdy" wie o co chodzi
Wysłany: 2008-03-10, 13:28
Moja ulubiona stacja gdy byłem berbeciem.
Zwykle oglądałem Tom & Jerry , Dextera , Flintstonów , Struś Pędziwiatr tez był dobry. Więcej nie pamiętam. Ale z tego co widzę jak moja siostra ogląda to zupełnie inna ramówka jest i jakieś nowe kreskówki lecą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.