Wysłany: 2008-03-05, 20:23
Wszystkie zesci to jeden wielki kretynizm. Ogladalam 2 moze 3 odcinki pierwszej edycji. Zalosne sa te programy, jak i ludzie ktorzy w nich wystepuja a takze ogladaja.
Wysłany: 2008-03-05, 21:10
Nie kręcą mnie Reality Show , oglądałem tylko I bo było to coś nowego.
Widziałem też otwarcie IV edycji i powiem szczerze że nie mam ochoty tego nigdy więcej oglądać.
Niektóre odcinki widziałam I edycji, wtedy to jeszcze mała byłam i reality show w Polsce nie było jeszcze tak znane... więc wiele osób oglądało z ciekawości.
Czego to ludzie nie zrobią, by choć przez chwilę być sławnym?!?!
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-03-07, 16:09
Moja zdanie, a Twoje już niezbyt na temat. Jeśli już masz te niby 34 lata to daj kontrargument, bo myślę że stać Cię na coś więcej niż szczeniacką odzywkę www.żal.pl. Podtrzymuję zdanie, że to jeden wielki teatrzyk i to dość przestarzały z wyczerpaną formułą. Według mnie reality show ma w założeniu podglądanie się ludziom w jakiś tam sztucznym czy mniej sztucznym środowisku. Idźmy dalej, kto w większości na to patrzy? Osoby, które mają zbyt mało wrażeń we własnym życiu, porównajmy to do starszych, samotnych pań, dziwnym trafem właśnie one podglądają innych, sąsiadów i nie tylko z tą różnicą że nie przez szklany ekran a przez okno, szklankę etc. Właśnie z tego powodu, że wokół ich życia mało się dzieje szukają zastępczego, chociażby tego zza sąsiedniej ściany.
Ostatnio zmieniony przez Calm 2008-03-07, 16:12, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2008-03-08, 12:23
Calm napisał/a:
Moja zdanie, a Twoje już niezbyt na temat. Jeśli już masz te niby 34 lata to daj kontrargument, bo myślę że stać Cię na coś więcej niż szczeniacką odzywkę www.żal.pl. Podtrzymuję zdanie, że to jeden wielki teatrzyk i to dość przestarzały z wyczerpaną formułą. Według mnie reality show ma w założeniu podglądanie się ludziom w jakiś tam sztucznym czy mniej sztucznym środowisku. Idźmy dalej, kto w większości na to patrzy? Osoby, które mają zbyt mało wrażeń we własnym życiu, porównajmy to do starszych, samotnych pań, dziwnym trafem właśnie one podglądają innych, sąsiadów i nie tylko z tą różnicą że nie przez szklany ekran a przez okno, szklankę etc. Właśnie z tego powodu, że wokół ich życia mało się dzieje szukają zastępczego, chociażby tego zza sąsiedniej ściany.
To był tylko żart ,ale masz rację
_________________ Goń mnie ,ale nigdy nie dobiegniesz
balbina
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-21, 08:21
są momenty, kiedy uda mi się trafić na ten program i zastanawiam się, dlaczego I edycja wywołała na mnie tak ogromne wrażenie, natomiast każda następna dziesięciokrotnie mniejsze? może to kwestia tego, że wyrosłam z takich rozrywek? a może już znudził mi się tego typu przekaz? jak była IV edycja, śmiałam się do rozpuku z poczynań Jolki, cudowna postać ;-) teraz patrzę na to towarzystwo i nie widzę niczego szczególnego. niczego.
to prawda że nicollaus ( co za imię ;D ) to facet ze sztucznym penisem?
_________________ mrau...
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 15:05
V jest nieudana po prostu i co za dużo to nie zdrowo.
Ludzi naspraszali ŚREDNICH (jacyś transi, silikony itd )
I każdy próbuje być jak jolka z IV
Wygrana Jolki to była porażka. Ale jak widać głupota rządzi.
Moim zdaniem realizatorzy i Wielki Brat robią sobie z uczestnikami to co chcą. Sa oni jak zabawki w ich rękach. Wszystko jest tam ustawione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.