Co sądzicie o BB??
Dla mnie jest tragiczny w porównaniu do poprzednich cześci. Po to jest casting zeby wybrali osoby o zróżnicowanych charakterach w ogóle osoby jakieś konkretne. A jak oglądałam ostatnio to wybrali (przepr. jesli kogos obraze) dziewczyny pół-dziwki i chłopaków szpanerków... specjalnie obejrzalam sobie EXTRA tam zawsze coś było ciekawego a tam?! NIC oprócz tego ze babka pokazała sie nago co w ogóle nie jest jush szokujące. A no i jeszcze próbowali zrbić KAWAŁ (wynies gościa z łóżkiem) ale przesuneli metr i sie chłopak obudził...
ech... miałam nadzieje ze to bedzie cos lepszego
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
dobry sprawdzian dla kanału tv 4 ze wogle zrobil to wszystko bo to duzaa kasa ten caly dom i wogole.Co do programu nuuda dziewczyny wszystkie w mini i duzych obcasach wiek 18-25 cos na oko wszyscy tacy sami.W innych wersjach to rozne charaktery rozni ludzie jak np. juz nie pamietam jaka to wersja ale gulczas,manuela to bylo najlepsze P a teraz
Raz bejrzalam. Rozmowy egzystencjonalne, wyslawianie sie i problemy uczestnikow BB powalily mnie na ziemie. Dodam, ze ze smiechu. Nie wiem skad oni wynorali takich kretynow. Chcialo by sie rzec, wizytowka polakow.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
*Apple
Wysłany: 2007-09-15, 13:49
Kiedyś widziałam pare odcinków I serii i stwierdziłam, że ci ludzie, którzy tam występują nie są normalni.
Ale juz wiem skąd się wzięła ta nazwa!
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-09-25, 14:02
trafiłam na urywek odcinka, gdy rozmawiali z wielkim bratem na temat ćwiczeń yogi, które tegoż pięknego dnia uprawiali i każda wypowiedz owych dziewcząt dotyczyła tipsów, wiszących spodni dresowych, fryzury, źle patrzących lusterek, a gdzie puenta?
gromada ludzi, którzy nie nadają się nawet do rozmowy, równie dobrze mogliby wyłączyć dzwięk podczas emisji tego programu, bo wypowiadanie się działa na niekorzyść w ich ciężkim przypadku
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Najlepsza jest Jola
Ogólem to kicha. Barbietki z toną makijażu, pedałki w obcisłych bluzeczkach. Pierwsza edycja była chyba najlepsza. Tutaj na jedno kopyto.
Blant
Nie oglądałam dotychczas żadnej edycji BB, 4 czasami się zdarzy i zawsze jestem wstrząśnięta, że można być az tak głupim i pustym jak uczestnicy tego "show". I jeszcze ktoś chce im za to zapłacić.
Wysłany: 2007-11-09, 22:52
Boski moment wylapali w szymonie majewskim:
-Asiu co jest stolica Rumunii?
Asia zaczyna gryzc paznokkiec i skakac na poldupkach i wykrzykuje:
-Bagdad!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.