hihihihi...
anoo...
"Oooo.. kto mnie zgasil????"
chociaz dla mnie tekst "ły-ka" roxx.
Poza tym z tekstowych rewelacja jest Nowe szaty krola, obie czesci. Ja z bratem to lakalismy ze smiechu. Polecam, ale to jest jedna z nowszych anizeli klasyk.
Tak na dobra sprawe te klasyczne - jak wlasnie Krolewna sniezka, Spiaca krolewna, nawet krol lew - przy kotrym mam szklanki w oczach, choc dlugi czas beczalam - nie sa az tak obfite w gagi.
A mulan?? Smok absolutly roxx! Juz nie pamietam niesttey tekstow ale tez ladowalam pod stolem
Ah, no Piekna i Bestia to moja naj, naj ukochansza i Mala Syrenka. Do dzis mam ksiazki
jeeej. uwielbima Disneyowskie bajki..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wiek: 20 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-05, 18:46
Jak byłam mała namiętnie oglądałam "Pocahontas" (może przez "ch"?)
"Piękna i Bestia" - mam na kasecie tylko i wyłącznie w wersji angielskiej i innej nie widziałam.
I i ... chyba wszystko.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*Mulan - cudowna:) przede wszystkim pierwsza część (oglądam bardzo często)
*Król Lew - najcudowniejsza bajka świata, zawsze okropnie płakałam kiedy Mufasa ginął... po prostu dławiłam się łzami. Pewnie teraz gdybym obejrzała też bym płakała.
*Pocahontas - śliczna bajka, naprawde:) Niestety druga część była kiczowata jak żadna inna bajka... przecież ona miałam być ze smisem!
*Hercules - świetna jest:) Fil był po prostu genialny:D (francowata pięta:D)
*Calineczka - taka ... jak z bajki... to jest taka najprawdziwsza bajeczka. Śliczne wykonanie i cudne piosenki:) (ogladałam niedawno)
Oczywiście to "Król Lew" i "Zakochany kundel"! No jeszcze te dalmatyńczyki Mam nawet ich starą wersję na kasecie VHS i nawet często wkładam ją do magnetowida i oglądam
_________________ le coeur a ses raisons que la raison ne connalt...
gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo...
*Mała Syrenka - the best of the best
*Bambi - even nice
*101 dalmatyńczyków - do dziś jak oglądam, łezka się kręci w oku, a jak rozwścieczona Cruella goni ich swoich samochodem, to za każdym razem boję się, że ich dogoni brr
*Piękna i Bestia - pięęękne i romantica
*Król Lew - nie pamiętam tego, ale ponoć oglądałam (tak mi mówią w domu )
*Pocahontas - scena, gdzie Pocahontas zasłania Johna samą sobą jest mistrzowska
Nie jestem pewna jakiej to produkcji ale brakuje mi tu bajki "Piotruś Pan" One of the most beautiful!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.