Wysłany: 2007-03-11, 01:18
kiredys milion lat temu jak gorzow wlkp byl w ekstralidze to oczywiscie bylam za rodzinnym miastem
dzis juz sie tak nie ekscytuje ale nadal lubie poparzec jak jezdza juz dla samiej przyjemnosci ogladania
obojetnie kto wygra byle walka byla dobra i zeby goloby nie wygrywaly :o
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Zeby golloby nie wygrywały? W polskiej lidze wszyscy żużlowc powinni mu buty czyścić. Juz nie ważne czy odszedł i zostawił klub ,ważne ,że jest najlepszy i nawet obcokrajowcy nie dają sobie z nim rady na polskich torach... (co innego w Grand Prix )
nie pasjonuje się, ale jak leci w tv to się rzuci okiem, popatrzy na wyniki. przez pewien czas oglądałam relacje z każdego meczu, internetowe relacje były kiepskie a w tv rzadko, więc mi przeszło
ale zawsze bede za Atlasem
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-03-12, 18:25
ziela, tak tak a jak bojs przylal mu w morde to bylam autentycznie szczesliwa goloby trzy to trzy chamy i gnoje jakich sport w polsce dawno nie widzial nawet na torze to widac, oboje leja sie bezpardonowo lokciami podcinaja, nie znajduje w ogoladaniu ich popuisow zadnej przyjemnosci
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Za to znajduje się w jeździe pozostałych. Niestety walka na łokcie jest powszechnym elementem tego sportu. Może oglądamy inne rozgrywki ,ponieważ w jednym meczu chamskie zagrania można policzyc na palcu jednej ręki. Okey stary Gollob rzeczywiście frajer jakich mało ,ale uważam parę Gollobów za najlepszą w Polsce. kto im może skoczyć? Ricky? Crump? Jaguś? To może odpowiem. Nikt. Przykładem jaki przytoczyłaś może być Piotr Protasiewicz (nie wiem czy go dobrze znasz) ,po odejściu z klubu lubuje sie w obrzucaniu klubu błotem ,jeździć nie potrafi. A jazda Golloba to przyjemność ,nie boi się niczego. A że czasem mu nerwy puszczą w końcu czlowiek.
Wysłany: 2007-07-09, 17:59
Ja tam kibicuję mojemu ukochanemu Falubazowi. Myszka Miki rządzi w Zielonej Górze... Co do Golloba to ok, niby jest najlepszy, ale jakoś wcale to za mną nie przemawia... Co z tego że w Polsce jeździ dobrze? Niech GP wygra, to będzie wtedy najlepszy... A tak, uważam że nawet w Polsce są od niego lepsi? Może nie Polacy, ale Adams czy Pedersen jestdaleko przed Gollobem.
Co do Protasa... No cóż. Kase bierze, jeździ słabo... Transfer z Bydzi miał byc Hit, a jest Szit
Ale przynajmniej juz Stacha nie mamy - do drugiej ligi z nim
Ja pochodze z Wro i jestem zagorzalym kibicem Sparty Atlasu Wroclaw. Co prawda jest to dosc mloda pasja ale jakze silna. Szczegolnie ze pracuje jako Grid girl wiec tym bardziej.
Jesli chodzi o ten sezon to zaluje, ze nasza druzyna nie pociagnelatak dobrze jak w poprzednim ale cos nam kiepsko jezdzi i Crump co nawet w klasyfikacji GP widac i Andersen jakos sobie odpuscil, a Bjerrie ma czeste defekty od polowy sezonu...
Przynajmniej Jedrzejak i Gapa trzymaja ten sam poziom caly sezon a Jedrzejak szczegolnie od upadku i urlopu...
Natomiast jesli idzie o typowanie to ja stawiam na Leszno. Mocna druzyna w tym seznonie i baaaardzo rowna. Torun mimo, ze ma jesli czegos nie pomieszalam Nikiego to wydaje mi sie, ze Lesznu nie podola...
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wiek: 18 Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 56 Skąd: Z Miasta Aniołów
Wysłany: 2007-12-21, 18:42
za atlasem nikt nie przepada bo to cfaniaki o taka prawda a potwierdziliscie to uzywajac zz za Tomka Jędrzejaka, który jaka miał kontuzje katar?? czy włosy go bolały bo juz nie pamiętam?
MISTRZ MISTRZ AAAPPPAAATTTOOORRR!!!
Nie tylko Wrocław używa zz jak jechaliśmy z Marmą w tamtym sezonie(chyba) to oni też zrobili zz a to był Kuciapa i sobie siedział w kawiarence i pił sobie coś.A tak pozatym to sie módlcie żeby wam stadionu nie zamkneli bo pseudokibice grasują chodzby w tym sezonie finał unibax-leszno niszczyli swój stadion hehe!!!!!
PS:Za unibaxem też nikt nie przepada
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
Wysłany: 2007-12-22, 12:40
teraz jest inny problem stadion jest sprzedany a okazało sie ze ok40mln zł brakuje do budowy nowego ciekawe jak sie to wszystko rozstrzygnie <myśli> moze nie bede komentowac tego kto kogo lubi bo i tak ty swoje i ja swoje i nigdy nie dojdziemy do konsensusu w tej sprawie.
Gracie w menadżera zuzlowego braci Mańskich ??
Wysłany: 2007-12-22, 21:34
zal mi derbów i musze przyznac ze szkoda ze spadliście mimo ze jestem z torunia... i tak szybko awansujecie a jak nie to panu Tillingerowi podziękujcie i dajcie nam emila pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.