Anka
Wysłany: 2006-08-10, 12:26 wschodnie sztuki walki
hey!
czy ktos z was uprawia karate bądź kung-fu?
Jesli tak, to napiszcie czym to dla was jest, jakie macie korzysci z tego, cokolwiek:)
chce sie bowiem zapisac na kurs
Pozdro
Osobiście nie uprawiam ale mój kolega uprawia. No a jeśli chodzi o korzyści to powiem tak można się obronić przed nieciekawymi typami. Zapisz się a nie bedziesz załował.
jeśli chodzi o korzyści to powiem tak można się obronić przed nieciekawymi typami.
chyba nie bardzo... bo żeby wykonać jakiś "atak" i atakujaca musi mieć pozycje i atakowany... inaczej lipa wyjdzie a nie atak
nie wiem czy napisałam do końca zrozumiale
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*Apple
Wysłany: 2007-03-18, 16:17
Ja chodzę od września na Kung-Fu.
Jest naprawdę super. Najbardziej lubię rozgrzewkę. Najbardziej męcząca ale za to najwięcej euforii
Mam nadzieję,że kiedys będę tak jak Jackie Chan, bo do Bruce Lee to raczej szans nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.