co za głupie pytanie...
oczywiście że wisła...dlaczego? poprostu, Wisła istniała dla mnie od zawsze, kiedy zaczełam sie intersować sportem na powaznie odnosiła wielkie sukcesy...
a poza tym- trzej królowie wielkich miast....
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-04-28, 19:11
A ja na złość, że Cracovii
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Dla przyklady to pokazales ze jestes sezonowcem, nie kibicuje sie klubowi bo raz wygra z Legią albo cos.:| nie qmam:/
ja nic nie wole poniewaz nie maszkam w krakowie i nie mam nicc
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-29, 08:12
oj...ja bardzo lubię kiedy oba kluby wygrywają, ale bardziej jednak wolę Cracovię, to jedynie podyktowane jest faktem, że na naszym osiedlu od zawsze przedstawiana była jako najlepsza i tak już zostało :-)
Wysłany: 2007-04-29, 11:22
Tak naprawdę to kibicuję Wiśle, już od dość dawna. W sumie to nie pamiętam od kiedy, ale wiem, że moja sympatia do tego klubu wzrosła po pamiętnych wystepach w Pucharze UEFA w 2003 r . Kibicuję im do dziś. Mam nawet shalik w domu ;p
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-04-30, 10:44
Yenna napisał/a:
Krk?
Co ma do tego Krk? Krk to taka wyspa u wybrzezy Chorwacji xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.