Wysłany: 2007-04-30, 11:11
Cytat:
Tramwaj
dipe napisał/a:
Gwardia Warszawa? ;>
Jedyna słuszna, zasłuzona, najlpesza itp. To Gwardia Wrocław ;p
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
po pierwsze koszykówki nie ma
po drugie jest wieele dziedzn, tylko są mniej znane... np sumo xD
Wybacz ja nie siedze tak w sporcie jak Ty z Cudakiem.
Wydawało mi się ,ze koszykówka jest. Mea culpa.
No i miałem w zamyśle tylko gry zespołowe,wiec o indywidualnych dyscyplinach nie pomyślałem.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ostatnio zmieniony przez dipe 2007-04-30, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-30, 11:22
Nie, tam jest siatkówka i boks a o sumo to nawet nie wiedziałem xD W każdym razie jestem jej wielkim kibicem i uważam, że jest najlepsza ze wszystkich Gwardii w kraju (choziaż jest siatkarska 8)) xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-01, 20:23
Yenna napisał/a:
Cudaku, skrót myślowy.
Lubię się czepiać takich niefortunnych skrótów xD
ani jedno ani drugie ale jak bym miala wybierac to Cracovia bo nasz JP II im kibicował... ale do tego bym sie przyznala publicznie tylko gdyby mnie katowali
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Choc nie znam się wybitnie na naszej rodzimej lidze to swego czasu byłem kilkanaście miesięcy w elitarniej grupie kibiców Pasów - w "Oprawcach" , ale wbrew nazwie - nie tych "kiboli" od wszczynania burd, tylko grupce która zajmowała się przygotowaniem oprawy podczas meczów - czyli rozwieszenia flag, transparentów oraz przedewszystkim pirotechniki (race, świece dymne i inne bzdety) ^^
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-21, 14:21
Wisła. Bo tak mam od urodzenia
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.