Wysłany: 2006-10-08, 20:24
Ogólnie to niby lubie w-f Ale jeśli mam np. biegać czy inne takie ćwiczenia typu przewroty, i te inne na rozgrzewke... to pochlastać się tylko można. W siatke, w kosza to tak ... uwielbiam w to grać. Reszta odpada A w tym roQ to chyba 3 razy tylko ćwiczyłam na w-fie ... bo mi się w ogóle nie chce A później jeszcze polonez .. o matko!
Wysłany: 2006-10-08, 20:34
Ja odkąd przyszedłem do Liceum nie opuściłem WF-u (oczywiście kiedy jestem obecny w szkole) WF w szkole jest tak samo potrzebny jak np. Matematyka.
nici-she napisał/a:
precz z wf:P
Strasznie głupie Myślenie. Ne ma to jak nie chodzenie na wf a potem śmianie się z raportów ministerstwa zdrowia że coraz więcej Polaków to paralici. Co do siatkówki to dlatego jest tak chętnie grana bo to jest Jedyna gra w której na wf można na spokojnie przejść obok meczu.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-09, 15:31
nici-she napisał/a:
A jak u was z ćwiczeniem na wf-ie?
ćwiczę, ćwiczę...
nici-she napisał/a:
Wyklonujecie polcenia chętnie czy wręcz przeciwnie ?
Zależy od nastroju i sprawności fizycznej tego dnia ; >
Lubię nawet chodzić na wf, przynajmniej mam okazję rzeby się trochę poruszać. W domu bym nie robiła żadnych ćwiczeń...
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2006-10-09, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-10-09, 16:00
simarik napisał/a:
Cudak, rządzimy
Wiadomo ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Więcej nie ćwiczę niż ćwiczę. Bieganie mnie zabija z powodu walniętej klatki piersiowej, więc z tym przedmiotem nie mam miłych skojarzeń.
Dzisiaj na wf-ie zamiatałem pety.
Wysłany: 2006-10-09, 16:30
simarik napisał/a:
Zmierzam na AWF
To tak jak ja
Ja lubie w.f mozna sobie odreagowac przynajmiej po matmie
Ja tam w siatke nie lubie w szkole grac bo jest troszke zenujacy poziom ... raz odbije i panna biegnie po pilke ...
Nie lubie tez biegac bo umieram wtedy ale na te takie dluzsze dystanse
A reszta jakos przejdzie ... chyba
Wysłany: 2006-10-10, 15:47
nie lubię w-fu na dużej sali lub na boisku, bo wtedy duuużo biegamy (od samego słowa bieg pogarsza mi się humor).Grać nie za bardzo lubię, dlatego że mamy w-f w dwie klasy i jak graja dziewczyny na całej sali to faceci siedza i sie z nas nabijają ;D
A my gramy jak takie sieroty ostatnie ^^ a najgorzej to gra w nogę nam wychodzi xD
Jak mamy gimnastykę na małej sali to nawet lubię, bo są same dziewczyny i wtedy to my możemy się z siebie w spokoju pośmiać xD zwłaszcza, że dziewczyny z tej drugiej klasy to kompletne kaleki są. ;D
Ogólnie lubię przewroty, stójki, rozciaganie i te klimaty...
_________________ Jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. Więc odejdę. Będę myśleć o Tobie przy każdym kroku mojej ucieczki...
Wysłany: 2006-10-10, 16:13
Marciarka napisał/a:
a najgorzej to gra w nogę nam wychodzi xD
Kocham grać w nogę <3 nam też to strasznie wychodzi ale jaki ubaw przy tym mamy ^^
Wysłany: 2006-10-10, 16:22
Cytat:
Kocham grać w nogę <3 nam też to strasznie wychodzi ale jaki ubaw przy tym mamy ^^
no wiesz... ubaw jak ubaw ;]
ale wyobraź sobie taki widok:
duża sala gimnastyczna.
na ławkach siedzi ok.30 facetów (czyt. prawie dojrzałych chłopców, którym wydaje się że są kozaki). Na boisko wchodzi ok.30 dziewczyn, z czego mniej wiecej 25 w takim stresie że im się nogi uginają xD. Rozpoczyna się gra. ;D
Wszystkie się kopią, biją, szarpią i przewracają o własne kostki _-_
A ci sie z nich leją ;D Potem te takie spocone od zmęczenia (no bo jak się co chwile przewracasz to się automatycznie męczysz) schodzą z boiska i siadaja na ławki.
I sie zaczyna przezywanie i tak dalej xD
To jest TRAGICZNE ^^
_________________ Jestem tylko przeszkodą na Twojej drodze. Więc odejdę. Będę myśleć o Tobie przy każdym kroku mojej ucieczki...
Wysłany: 2006-10-10, 20:47
My mamy na tyle dobrze, że chłopacy mają wf w innej sali ; >ale to faktycznie denerwuje, gdy nie trafiasz w piłkę i natychmiast słyszysz smiechy i gwizdy xD przerabiałam to w gimie..
nie lubie wfu gdzyz zawsze mam prze dlekcjami 3 godziny...no i tylko dlatego do nie lubie poza tym jak mamy areobik czy siatke to jest wspaniale gorzej jak cwiczenia typu skoki, przewroty...
_________________ touch my ass.. feel my lips.. smell my skin.. lick my hips SEXTASY!!!!
Waniliowe niebo, bez prawa jazdy,gdzie trawa ma słodki smak...
Wysłany: 2006-10-17, 18:43
ja na w-fie do innej szkoły (raz w tygodniu) nie poszłam już chyba 3 raz pod rząd xD
co prawda dzisiaj nie poszła prawie cała klasa, no ale ja też ;D
ogólnie to do w-fu się za bardzo nie przykładam ;] jutro np stroju nie zabieram, bo mamy zastępstwo (na 1 lekcji- jakby nie mogli nas zwolnić )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.