uwielbiam sporty, źle sie czuje jak sie tak ze 2 razy w tygodniu porządnie niezmęcze. A
w-f bardzo lubie , mamy śmiesznego gościa, który przynajmniej nie zniechęca do cwiczenia. Biegac niecierpie, ale cóż ja trzeba to pobiegne. sprty drużynowe-wszelkiej maści i autoramentu, najzabawniej jest przy nodze i unihokeju. jeszcze unikam przewrotów jak gimnastyke mamu przez jeden rok chodziliśmy nawet na basen, teraz miało byc lodo ale jest za ciepło i nie bardzo chce zamarzac bo mamy takie na zewnatrz. może jeszcze sie doczekamy tej zimy....
buziaki dla aktywnych
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
U nas w LO czasem zamiast W-F był basen... Też na niego nie chodziłam, załatwiłam sobie zwolnienie do matury^^
ja w gimnazjum miałam basen OMGnes nikt nie pływał, a ja też miałam zwolnienie... A jak mnej niż połowa dziewczyn nie pływała to baba nam kartkówke robiła z umiejętności .... ehh
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2007-01-08, 22:57
fallen angel napisał/a:
U nas w LO czasem zamiast W-F był basen...
ludzie przeciez to raj na ziemi jak ja bym miala blizej basen to chyba bym dzien w dzien tam byla... ale nie mam a 1h w zatloczonym autobusie mnie nie cieszy wiec lipa nalwyzej sie moge popluskac w wannie
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
ludzie przeciez to raj na ziemi jak ja bym miala blizej basen to chyba bym dzien w dzien tam byla...
no u mnie w byłym gim to basen sięgał za "kolana" dodam, że ratownik też był heh ale chyba tylko patrzeć na rozebrane dziewczyny. Łee nie lubie chloru, czerwonych oczu i czapka na głowie Łee
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2007-01-09, 11:25
Idia napisał/a:
no u mnie w byłym gim to basen sięgał za "kolana" dodam,
A to nie, wole juz moja lazienke albo sale gimnastyczna... teoretycznie mniej siniakow .
Ratownikow tez nie lubie nie moja wina ze uwielbiam sie pluskac w sierpniowe deszczowe popoludnie... wkoncu mu za to placa zeby siedzial i mnie pilnowal jak ja mam ochote sobie poplywac
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
*Apple
Wysłany: 2007-01-10, 15:59
W-f jest spoko!
Zawsze są niezłe akcje
Najczęściej gramy w siatkę)
Ja zawsze ćwiczę Mozna sie nieźle odprężyć i pośmiać
W-f górą!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.