JeĄdzicie na sankach, nartach, snowboardzie?
Gdzie jeĄdzicie w góry?
Jaki macie sprzęt?
Ma ktoś może do sprzedania snowboard?
Ja mam szczęście mieszkać blisko gór i ośrodka, na którym otwarli sztuczny stok Nie mam niestety własnego sprzętu, ale te pare razy do roku jestem w stanie wyporzyczyć. Deske oczywiście Zabawa świetna Najlepszy jest trwający od zawsze spór między snowboardzistami a narciarzami... Kto jeĄdzi ten wie
Ja jak bylem maly to po drugiej stronie ulicy jak mieszkam mialem piekna lake z gorka a zima zjezdzalem sobie z niej sankami ale jakies prawie 10 lat temu ja zniszczyli i wybudowali osiedle Gdy by nie to to bym do tej pory chyba zjezdzal sobie na sankach z tej gorki
a ja jeżdże na nartach (mozna to tak nazwac ) i na sankach, co z tego ze górk mam za domem jak ja prawie nigdy tam nie chodze a w góry jeżdze raz na ruski rok, i tak często jeżdże na nartach
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
na sankach ostatni raz jezdzilam w zeszla zime..
na nartach jeszcze nie jezdzilam.. nie mialam nigdy okazji bo zawsze w gory jezdze latem.. wiec nie mam zielonego pojecia o jezdzie na nartach..
lol Matys ja jak kiedys byłam z dziadkami w górach (gdzies 8 -10 lat temu ) raz zjeżdżałam na sankach i w kepe trawy wjechałyśmy i wyleciałam przez "kierownice" (to było cos takiego ala skuter ) to chciałam cały czas wjedżac w "gębe" jak to nazywałam, ale chyba sie nie udalo wiecej :p
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
A jezdziliscie kiedys na dentce? w 8 osób lezacych na sobie??? tak sie składa ze byłam na samym spodzie i zaryłam brzuchem o ziemie gdzies tak z 40m to nie było przyjemne ale sam zjazd lux nie dosc ze sie jedzie to jeszcze tak fajnie o0braca
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
sanki kiedyś, narty mnie nie ruszają a snowboard zawsze mnie interesował ale niesety nie mam ani funduszy na ten sport ani oliwości żeby go trenować
kto mi pomoże pliiiis
[ Dodano: 2006-02-03, 20:08 ]
Milka napisał/a:
Ja śmigam na nartach najczęściej w Zawoii
fajna mieścina byłem takm kilka razy polecam
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.