Cudak liga Adriatycka?
bo serbskiej jakotoakiej samodzielnej chyba nie ma
wydaje mi się że jest słabsza od polskiej, bo zawodnicy raczej przychodzą z adriatyckiej niż odchodzą do adriatyckiej
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-04-10, 21:37
Powiem tak: jeśli w półfinale Ligi Mistrzów mają być 3 drużyny Angielskie, to chce tylko żeby nie wygrał Manchester.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-04-10, 22:27
7:1 ale tak to już jest - gówno zawsze wypływa.
Jeśli jutro Liverpool przegra z PSV co najmniej 4:0 to przysięgam że pójde do kościołą i dam na msze.
Cała nadzieja w Bayernie
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-04-10, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-04-11, 17:20
Rdzawa napisał/a:
ale w ćwierćfinale były tylko trzy o.O
No i co w związku? Wszystkie awansowały do półfinału. W zasadzie to na razie dwie, ale watpię żeby PSV wygrało z L'poolem na Anfield w stosunku wyższym niż 4:0 ;]
Cytat:
czemu manchesteru nie było w tv ? faajnie sie ogląda takie mecze...
Bo Korzeń z byle powodu oddał wtorkowy mecz. Teraz LM Jest tylko w środe -.-
Tak apropo to mecze w któych ManUtd wygrywa, są skurwiałe a nie fajne >.<
Cytat:
on gra z Milanem
Nie no powaga? xD
Bayern gra u siebie a więc jest w troszkę lepszej sytuacji ;-) Stawiam na Bawarczyków. Byle tylko angole nie wygrali ;]
(a i kibicowanie Interowi też robi swoje xD)
Wysłany: 2007-04-11, 21:36
I tak zostało. Milan zawsze strzeli na początku takie dwa ścierwa i potem ciągnie to do końca. Jak ja nienawidze tego zlepku dziadów......... >.<
I tak zostało. Milan zawsze strzeli na początku takie dwa ścierwa i potem ciągnie to do końca. Jak ja nienawidze tego zlepku dziadów......... >.<
jak to szpaku pieknie określił "dom radosnej starości"
i tak źle i tak nie dobrze nie lubie włochów, ale bayernu również mam fanatyka w klasie i to mnie odpycha
ale nie o tym chciałam napisać
Romański&Noculak- KTO ICH WPUŚĆIŁ DO TELEWIZJI?!
no ja sie pytam, grzecznie przecież oni obrażają zawodników, gadają o pierdołach, robią wszystko tylko nie komentuja porządnie (czytaj obiektywnie) !!
ale Oliver..........Stević mnie będzie przynajmniej do końca sezonu rozbrajac
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-04-11, 21:47
JA kocham włoską piłkę. Ale jest jedna rzecz któa sprawia że dostaję szewskiej pasji, białej goraczki itp. To Milan gdy wygrywa.
Rdzawa napisał/a:
Oliver..........Stević mnie będzie przynajmniej do końca sezonu rozbrajac
Jeszcze lepsze było, jak Szpaq się zamotał i zamiast Salihamidzic powiedział Halikasamidzic czy cos takiego :p
Wysłany: 2007-04-12, 16:12
Rdzawa napisał/a:
a ty Olivera Stević'a chyba nie rozumiesz
Nno nie :p
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-04-12, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Rdzawa napisał/a:
a ty Olivera Stević'a chyba nie rozumiesz
Nno nie :p
chodzi o to że w Śląsku jest Dean Oliver (rozgrywający) i Oliver Stević (środkowy)
i Romański sie podnieca "ależ przechwyt Deana Oliver...(Noculak się wtrąca) Stević zdobywa dwa punkty!!"
albo Radosław Hyży, Miha Fon, Marcin Stefański i Dean Oliver Stević
Wysłany: 2007-04-12, 21:34
Odpowiem po twojemu: "Zrozumiałem, że chodziło ci o mecz Bayernu"
Nieźli ci Twoi komentatorzy ;d Ale jesli chodzi o tworzenie nowych graczy to do Szpaqa im daleko
Odpowiem po twojemu: "Zrozumiałem, że chodziło ci o mecz Bayernu"
wredota
Cytat:
Nieźli ci Twoi komentatorzy ;d Ale jesli chodzi o tworzenie nowych graczy to do Szpaqa im daleko
wiesz, ale Szpaku nie wyjedzie z dniem hutnika >.<
a wogole tak na marginesie wspomnę że na polski tworzę przemowę "jestem przeciwna komantarzom Adama Romańskiego i Mirosława Noculaka w czasie meczy koszykówki
Wysłany: 2007-04-12, 21:45
Rdzawa napisał/a:
wiesz, ale Szpaku nie wyjedzie z dniem hutnika >.<
Za to wyjedzie z Czarnogórzańcem
A tak swoją drogą to o co chodziło z tym dniem hutnika? xDDDDD Prosze o szczegóły :p
Rdzawa napisał/a:
na polski tworzę przemowę "jestem przeciwna komantarzom Adama Romańskiego i Mirosława Noculaka w czasie meczy koszykówki
omg xD To muszą być naprawdę Twoi "ulubieńcy" xDDDD
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-04-12, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
A tak swoją drogą to o co chodziło z tym dniem hutnika? xDDDDD Prosze o szczegóły :p
dzień hutnika
w czasie meczu Polonii z Kagerem obrona była beznadziejna, a kontraataki kończone "wsadami" i to bardzo efektownymi
Noculak " no to mamy dziś prawdziwy dzień hutnika hehehehehe"
Cytat:
omg xD To muszą być naprawdę Twoi "ulubieńcy" xDDDD
ej no sorry, jeśli on mówi na antenie że nienawidzi Urlepa, obraża zawodników, mówi o że nigdy nie grał na playstation, bo zrobił żart że nie jest play off tylko play stattion, jest subiektywny bo to były trener wielu klubów... mówie o Noculaku, Romański sam jeszcze dawał by radę, Lizak sie nadawał choć czasami za bardzo wpadał w dziennikarski ton
a ze szpakiem jest inna sprawa, bo on to się wysłowić nie umie i na szczęscie sam komentuje co jest plusem (powiedzmy)
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2007-04-15, 14:28, w całości zmieniany 3 razy
za to wczoraj Juventus wygral 3:1... jest na pierwszym miejscu w serie b i to ze spora przewaga (a zaczynal z -10pkt) i juz prawie pewne ze w nastepnym sezonie Juve wroci de SERIE A!!!
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.