Na moje mecz przegrali Źle nie grali ale dać soie w 2 minuty strzelic dwie bramki i stracić dwu bramkowe prowadzenie to na prawde tylko Polacy tak potrafią xD Co do całych Mistrzostw Europy to jak Polacy wyjdą z grupy to będzie na prawde super. Do finałów dostało ię bardzo dużo dobrze grających drużyn. Z tego co widać Grecja znowu poszaleje i miłą niespodzianką jest Chorwacja, ktora z dobrym wynikiem wyszła z grupy pomagając tym samym nie dostanie się Anglikom Najbardziej jestem ciekawy z jakiej strony pokazą się Francuzi, dużo zawdzięczają bramkarzowi jak jeszcze popracują nad zgraniem i płynną grą to będą głownymi faworytami do tytułu mistrza Europy bo jak każdy wie ciężko przewidzieć jak zagra Francja, z dobrym przeciwniiem potrfią wygrać ale jak przychodzi im grać z dosyć słabą drużyną to o dziwo przegrywają albo sie męczą i czasami uda się im ugrać remis (to nie tyczy sie tylko kwalifikacji do ME). Jakby nie patrzeć ME zapowiadają się bardzo ciekawie
No zremisowalismy i wejdziemy do Euro 2008 ale takie sytuacje nie powinny sie zdażać moje wrażenia takie sobie remis a wygrana sie rózni ale trzeba sie cieszyc że obronilismy 1 miejsce w tabeli teraz czekac na kogo trafimy i mozna sie napić za wywalczenie Euro 2008 r
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
Serbowie grali o wszystko, więc na 200%, a u nas nie było najlepszych. Mimo to mecz na poziomie, choć te dwie stracone bramki jedna po drugiej - totalna porażka. Zresztą kwestia murawy, a dokładnie bagna w jakim grali - dramat.
Mnie nie szkoda Anglików przegrali na własne życzenie,i myśle że nie zasłuzyli na to żeby grać w Austrii i Szwajcarii no ale ważne ze to my weszlismy i z tego sie cieszmy
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
przez te pol roku dostal sporo kasy wiec teraz moze sobie pozwolic na powrot do polskiej ligi. Jurek wypowiadal sie ze ma ochote zagrac na ME 2008 - usmialem sie niemilosiernie jak to uslyszalem
Wysłany: 2007-12-01, 12:34
Spartanin napisał/a:
San Marino-da sie pokonać
Człowiek, niepokonanie San Marino jest jak sądzę (a nawet jestem pewien) największym upodleniem dla każdego zawodowego piłkarza. Da się pokonać to np Hiszpanię albo Francję -.-'
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
Grupa z której da się wyjść, ale nie lekceważyłabym żadnej drużyny. Austria - drużyna dość słaba, ale to oni są gospodarzami mogą chciec pokazac klase, sędziowie tez czesto gospodarzom sprzyjaja.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-12-15, 19:57
Reprezentacja ligi Polskiej wygrała dziś z olimpijską reprezentacją Bośni i Hercegowiny 0:1 po golu Golińskiego. Spodziewałem się raczej Bośniobicia ale i tak bywa %-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.