Andrej Urlep nadal będzie trenerem reprezentacji koszykarzy. Dzisiaj we Wrocławiu doszło do kolejnego spotkania prezesa PZKosz Romana Ludwiczuka z trenerem Urlepem.
Waldemar Siemiński napisał/a:
Andrej Urlep poinformował mnie, że jednak nie poprowadzi reprezentacji. Zostaje w klubie i wypełni kontrakt, jaki mamy do końca sezonu 2008/2009. Temat kadry jest nieaktualny. Dlaczego? Tego nie wiem
pożyjemy zobacczym...
ale e-basket spekuluje że Gargamel chce zostać, bo jakiś duuzy sponsor przychodzi-choć osobiście w niego wątpię, w sensie sponsora a nie Urlepa
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2007-11-12, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
1.Harris lub Gollob-wolałbym Harrisa
2.Jedrzejak-podpisał kontrakt
3.Schlein-trwaja rozmowy
4.Słobon-podpisał kontrakt
5.Crump-podpisał kontrakt
6.Sitera-podpisał kontrakt
7.Hansen-trwaja rozmowy
8.Janowski-podpisał kontrakt
Trener:M.Cieslak
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
Tak Słaboń podpisał kontrakt
Ja myśle że Cieslak chce skompletować skład żeby utrzymali sie w e-lidze z takim składem nie maja szans na walke o medale bo będą modernizować stadion olimpijski i bedą musieli wykupc starty np.w Rawiczu lub Opolu a jak zrobia juz ten stadion to kazdemu bedzie mażyć sie żeby jeździć dla Wrocławia no bo ma byc zakryty stadion i poszeżyc trybuny oraz skrucic tor no i jak sobie bedzie padał deszcz to Ci co śą na stadionie nie zmokną
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
Wczoraj Ebi strzelil dwie piekne brameczki. mi sie podobala baaaardzo pierwsza. Ebi jest moim bohaterem narodowym w koncu histoyczny moment mecz nie powalal, bo mozna bylo jeszcze bardziej sie wykazac. Łobodziński grał strasznie, przynajmniej ja tak uwazam.
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-18, 12:07
nie oglądałam meczu, włączyłam tylko zaraz po drugiej bramce bo usłyszałam klaskanie i okrzyk sąsiada za to wielce mnie uchachała próba przeprowadzenia wywiadu z Leo Beenhakkerem i moment, gdy przed kamerą zaczęli go podrzucać do góry
brawo rodacy
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-18, 12:16
Rdzawa napisał/a:
zawsze opuszczam najfajniejsze momenty >.<
to ja Ci opowiem!
to było zaraz po zakończeniu. Do Beenhakkera podszedł reporter i się zaczął pytać o mecz. Trzeba zauważyć, że Leo był nieco roztargniony, ciągle się rozglądał. I zanim zdążył odpowiedzieć na pytanie, podbiegło parę naszych piłkarzy i zaczęli nim podrzucać do góry, po czym odstawili na ziemię i sobie poszli. Śmiesznie to wyszło ale trener i tak niewiele powiedział, tylko tyle że nie grali rewelacyjnie. Ale kogo to obchodzi, ważne że skutecznie xD
[ Dodano: 2007-11-18, 12:18 ]
komentarz na onecie:
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-11-18, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-11-18, 16:17
S O S T E N I A M O ! ! !
Fajnie tak patrzeć jak na twoich oczach tworzy się historia. Awansu do Euro nie wywalczyli Deyna, Lubański czy Boniek, za to udało sie to obecnej kadrze. Mecz faktycznie nie powalał: W pierwszej połowie zdecydowanie za wolno wyprowadzaliśmy akcje co pozwalało Belgom (swoją drogą to ciekawe ile tam było rodowitych Belgów xD) szybko się wrócić, i zorganizować w obronie. Na szczęście z pomocą w 45 przyszedł Vertonghen który pięknym podaniem do Ebiego otworzył nam drogą do bramki ^^ [Zdecydowanie to był nasz 13 zawodnik xD (bo 12 to kibice ;p)] Druga połowa wyglądała podobnie, ale tylko z pozoru bo po 2 bramce to już do końca kontrolowaliśmy ten mecz. Nawet Van Buyten niewiele zdziałał pod bramką ;]. Wielce cieszę się z tego awansu oraz tego, że do Belgradu jedziemy już tylko na wycieczkę ^^ Jedyne co jest tu nie fajne to to, że Serbowie sznase mają już tylko teoretyczne :< Ale pretensje to powinni mieć tylko do siebie bo koncertowo spieprzyli sobie sprawę przegrywając z Belgią 3:2 i z Kazachstanem 2:1 Ale to jest sport. Chociaż gdyby wygrali oba swoje mecze, a Portugalia przegrała z Finlandią to mogli by wejść bilansem bramkowym. Trzymam kciuki ;>
W środę może być różnie, ale mam nadzieję
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
Przed chwilą zakończył się mecz Polska Serbia(2:2). Co o nim sądzicie jakie macie po nim wrażenia ??? Ja myślę że zabrakło nam szczęścia. Awansowaliśmy z pierwszego miejsca do Euro 2008. Jak myślicie co Polacy na nich zwojują???
_________________ ,,Posłuchaj z czym nas kojarzą: z gadaniem bzdur i trawką- tak naprawdę ze straconą generacją...."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.